71000 Sarajevo, Džemala Bijedića 279F

Software

Acrobat

Otkrijte sve stvari koje PDF može učiniti.
Kreirajte, uređujte i upravljajte PDF-ovima s bilo kojeg mjesta uz Adobe Acrobat kao dio Creative Cloud-a.

Adobe FrameMaker

Vodeći softver na tržištu za izradu i objavljivanje tehničkog sadržaja. Inteligentan. Moderno. Superbrzo.

Adobe Fresco

Stupite u kontakt sa svojim platnom. Napravljen za najnovije olovke i dodirne uređaje – sada uključujući iPhone – Adobe
Adobe Premiere Elements 2022

Ispričajte svoje priče i podijelite svoja sjećanja na kreativne načine.
Zabavite se pretvarajući svoje video klipove u filmove sjajnog izgleda uz automatizirano uređivanje i upute korak po korak.

Adobe Presenter

Kreirajte prekrasne kurseve spremne za mobilne uređaje za nekoliko minuta s potpuno novim projektima za brzi početak, slajdovima spremnim za rad i interakcijama izvan kutije. Ubrzajte kreiranje kursa pomoću automatskog grananja i kopiranjem izgleda i stila jednog objekta i primjenom na drugi.

Adobe XD

Dizajnirajte nevjerovatno. Živopisno u svakom smislu. Kreirajte zapanjujuće stvarne UI/UX dizajne i izdvojite se od ostalih. Digital je nova zadana vrijednost. Sve se dešava na ekranu.
Audition CC

Profesionalna audio radna stanica. Kreirajte, miksajte i dizajnirajte zvučne efekte uz najbolji softver za digitalno uređivanje zvuka u industriji. Uređivanje, miješanje, snimanje i vraćanje zvuka.
Captivate

Sada možete uređivati SVG-ove i pretvarati ih u dugmad, reproducirati preklapajuće videozapise klikom na VR pristupnu tačku i dodati više preklapajućih slajdova u bilo kojoj tački vašeg interaktivnog videa.

ColdFusion

Potpuno novi Adobe ColdFusion idealan je za mala i srednja preduzeća. Iskoristite prednosti i modernizirane platforme visokih performansi za brzo dizajniranje i implementaciju složenih aplikacija.

Connect

Dobrodošli u pravi virtuel
Samo Adobe Connect vam daje potpunu kontrolu nad vašim virtuelnim sesijama uz mogućnost kreiranja prilagođenih iskustava.
Adobe Connect pomaže u pružanju zanimljivih sesija obuke i učenja, visoko prilagođenih webinara s brendom i pouzdanih, personaliziranih visokokvalitetnih sastanaka.

Dreamweaver CC

Napravite prekrasne web stranice za bilo koji preglednik ili uređaj. Brzo kreirajte i objavite web stranice gotovo bilo gdje uz softver za web dizajn koji podržava HTML, CSS, JavaScript i još mnogo toga.


InCopy

Sarađujte sa autorima tekstova i urednicima. Omogućava urednicima da oblikuju tekst, prate promjene i izvršavaju jednostavne izmjene izgleda dokumenta dok dizajneri istovremeno rade na istom dokumentu u Adobe InDesign, bez međusobnog kontakta.

Creative Cloud All aps + Adobe Stock

Rad s bilo koje lokacije i bilo kojeg uređaja i uvijek dostupna najnovija verzija softvera.

Odličan dizajn počinje ovdje.
Kreirajte sofisticirane slike, logotipe, tip, pakovanje i još mnogo toga uz aplikacije kao što su Adobe Photoshop i Illustrator. Sarađujte koristeći PDF-ove u Adobe Acrobat Pro.

Photoshop CC

Od objava na društvenim mrežama do retuširanja fotografija, banera do prekrasnih web stranica, svakodnevnih slika do potpunih transformacija — sve što sanjate, možete učiniti s Photoshopom. Kreirajte sve što možete zamisliti.


Photoshop Elements 2022

Uz Adobe AI, automatizirane opcije uređivanja i upute korak po korak, imate sve što vam je potrebno da svoju kreativnu inspiraciju pretvorite u umjetnička djela.
Premiere Rush

Adobe Premiere Rush je aplikacija za uređivanje videa za mobilne i desktop računare za kreativnost u pokretu. Gdje god da se nalazite, od telefona do računara, možete snimati, uređivati i dijeliti videozapise visokog kvaliteta. Zabavan, intuitivan i brz kao društveni mediji, to je najlakši način da se oglasite u feedovima svojih pratilaca.
RoboHelp

Kreirajte i isporučite izuzetnu pomoć, pravila, procedure i sadržaj baze znanja uz Adobe RoboHelp, sada i na Macu. Autor mikrosadržaja koji pokreće chat botove, istaknute isječke u rezultatima pretraživanja i još mnogo toga. Stvorite medijsko bogato iskustvo koristeći HTML5 i CSS3.Technical Communication Suite

Adobe Technical Communication Suite pruža vam četiri vrhunska proizvoda koji transformišu vaš tehnički, e-učenje i poslovni sadržaj u izuzetna iskustva. Povećajte produktivnost dok radite na dugom, složenom XML i ne-XML sadržaju uz Adobe FrameMaker. Isporučite visoko personaliziranu pomoć, politiku i sadržaj baze znanja uz Adobe RoboHelp.Video Express

Kreirajte prekrasne kurseve spremne za mobilne uređaje za nekoliko minuta s potpuno novim projektima za brzi početak, slajdovima spremnim za rad i interakcijama izvan kutije. Ubrzajte kreiranje kursa pomoću automatskog grananja i kopiranjem izgleda i stila jednog objekta i primjenom na drugi.
ABBYY FineReader 15

Pretvaranje, uređivanje, dijeljenje i suradnja na PDF-ovima i skeniranje na digitalnom radnom mjestu. FineReader PDF omogućava stručnjacima da povećaju učinkovitost na digitalnom radnom mjestu. Zahvaljujući najnovijoj ABR tehnologiji utemeljenoj na AI tehnologiji, FineReader olakšava digitalizaciju, preuzimanje, uređivanje, zaštitu, dijeljenje i suradnju na svim vrstama dokumenata u istom tijeku rada.

Substance 3D Stager

Sastavite i postavite 3D scene u svom virtuelnom studiju. Substance 3D Stager je vaš vlastiti virtuelni studio za prikaz vašeg 3D materijala u kontekstu. Prevucite i ispustite 3D materijale, materijale, svjetla i kameru da postavite savršen snimak. Izvezite fotorealistične renderirane slike, objavite ih na webu ili podijelite u AR-u.

Substance 3D Painter

U Substance 3D Painteru možete odabrati kist i teksturirati svoj element u brzom i poznatom interfejsu. Lahko modificirajte postojeće poteze boje pomoću manipulacije slojevima. A sa okvirom za prikaz u realnom vremenu, ono što vidite je ono što kreirate.Substance 3D Sampler

Pretvorite sliku fizičkog svijeta u 3D materijal za tren. Substance 3D Sampler blisko odgovara vašoj referentnoj fotografiji i omogućava miješanje snimaka za naprednije površine.


Substance 3D Designer

Potpuna autorska kontrola za kreiranje materijala. Radni tok Substance 3D Designer-a zasnovan na čvorovima omogućava vam da isprobate sve i prilagodite se u bilo kojem trenutku. Odgovarajte svojim materijalima za bilo koji scenario.

PDF Fusion

Povećajte svoju produktivnost uz Corel PDF Fusion, sveobuhvatan PDF kreator koji vam omogućava da sastavljate, uređujete i kreirate PDF-ove

VideoStudio 2022

Softver za uređivanje videa. Pretvorite svoje najbolje trenutke i životna iskustva u jedinstvene filmove uz pametne alate

WinDVD Pro 12

Od 4K video zapisa visoke rezolucije i HEVC (H.265*), do 3D videa, DVD-a i Blu-ray-a, uživajte u velikom izboru formata sa zadivljujućom kvalitetom.

WordPerfect Office

WordPerfect Office uvodi najnoviju verziju kancelarijskog paketa koji podržava vaše svakodnevne radne potrebe-od izrade dokumenata i prezentacija do kreiranja impresivnih tabela!

CorelCAD 2021

Dostupan za Windows i macOS, CorelCAD 2021 omogućava dizajnerima da postignu profesionalne rezultate brže nego prije zahvaljujući inovacijama u 2D crtanju, 3D dizajnu i 3D printanju.

CorelDRAW Technical Suite

Proširite ono što je moguće u vizuelnoj komunikaciji uz CorelDRAW Technical Suite, sveobuhvatnu kolekciju aplikacija za tehnički dizajn i dokumentaciju visokog uticaja.

CorelDRAW Graphics Suite

CorelDRAW Graphics Suite Enterprise 2022 je softverski paket za grafički dizajn, ilustracije, prijelom, uređivanje fotografija, web-grafiku i web dizajn.

PaintShop Pro 2022

Vaš digitalni svijet je uvijek svjetliji uz PaintShop Pro 2022 ! Dobijte sve boje i svjetlinu koje su vam nedostajale! Bilo da želite popravke jednim klikom ili napredne alate za uređivanje fotografija.

Painter 2022

Profesionalni softver za digitalnu umjetnost za Windows. Stvorite rezultate većeg nivoa uz pouzdani, profesionalni softver za digitalnu umjetnost.

WINZIP 26 Enterprise

Pojednostavljeno šifriranje datoteka. Vodeća kriptografija podataka, upravljanje, dijeljenje i kompresija u jednom moćnom, prilagodljivom rješenju.

WinZip 26 Standard

Preuzmite kontrolu nad svojim tokom rada uz WinZip 26, vaš jedinstveni zip uslužni program i softver za upravljanje datotekama.

WinZip Self Extractor

WinZip Self-Extractor kreira Zip fajlove koji se sami raspakuju. Ove Zip datoteke su idealne za elektronsku distribuciju.

AEC

Zbirka AEC nudi dizajnerima, inženjerima i izvođačima skup BIM i CAD alata podržanih zajedničkim podatkovnim okruženjem koje olakšava isporuku projekta od rane faze dizajna do izgradnje.

PDM

Paket Product Design & Manufacturing je moćan skup aplikacija koji pruža proširene mogućnosti Inventoru i AutoCAD-u za inženjere koji dizajniraju složene i prilagođene proizvode, opremu i sisteme.

ME

Oživite scene i likove koji oduzimaju dah za film, TV i igre. Paket medija i zabave uključuje sve alate koji su vam potrebni za izgradnju moćnog 3D animacijskog sistema za složene simulacije, efekte i renderiranje.

FlameAssist

Potpuno kompatibilna pomoćna stanica za Flame, usmjerena na vremensku liniju, FlameAssist poboljšava produktivnost u kreativnim procesima završne obrade. Započnite sa FlameAssist-om bez da već posjedujete Flame.

Flame 2023.

Softver za 3D kompozitiranje, VFX i ocjenjivanje boja. Flame softver je moćan alat za 3D sastavljanje, vizuelne efekte i uređivačku obradu sa integrisanim okruženjem koje ubrzava kreativne tokove posla.

Civil 3D 2023.

Bolji tok rada civilnog dizajna uz Civil 3D 2022. Pojednostavite zadatke, održavajte dosljedne podatke i brzo reagujte na promjene.

 

CAMplete TurnMill 2023.

Softver za naknadnu obradu NC-koda i simulaciju G-koda. CAMplete softver omogućava naknadnu obradu G-koda, verifikaciju i simulaciju za različite vrste CNC mašina.

BIM Collaborate Pro

BIM Collaborate Pro, ranije poznat pod imenom BIM 360 Design, pruža mogućnost saradnje na cloud-u omogućavajući rad više ljudi na istom modelu (uključuje Revit Cloud Worksharing, Collaboration for Civil 3D i Collaboration for Plant 3D).

 

AutoCAD Revit LT Suite

Razvijte dizajn od koncepta do dokumentacije. Kreirajte 2D crteže brže i preciznije. Izradite 3D arhitektonske dizajne i dokumentaciju u pojednostavljenom okruženju zasnovanom na modelu.

AutoCAD LT 2023

Kreirajte svoje 2D dizajne sa preciznim i najboljim karakteristikama dokumentacije u klasi. Dizajnirajte, nacrtajte i dokumentujte sa preciznom 2D geometrijom. Pristupite sveobuhvatnom skupu alata za uređivanje, dizajn i bilješke.

AutoCAD 2023.

Pretplata na AutoCad-Including Specialized Toolsets donosi Vam pristup do 7 stručnih modula za automatizirano projektovnje, licencu za Mac računare, te mobilnu i web AutoCAD aplikaciju.

Arnold 2023.

Arnold: Renderirajte detaljne 3D likove i scene. Globalni softver za renderiranje osvjetljenja. Arnold softver je napredni Monte Carlo ray tracing renderer koji vam pomaže da postignete prekrasne i predvidljive rezultate.

 

Alias 2022.

Alias 2022 softver za industrijski i transportni dizajn uključuje nova rješenja za poboljšanje tokova rada, poboljšanja skupa alata klase A i mogućnosti razmjene podataka među timovima.

Advance Steel 2022.

Softver za 3D modeliranje, za izradu detalja od čelika, dizajn, proizvodnju i konstrukciju. Povezivanjem inženjera i detaljnika kroz besprijekoran tok rada dizajna i detalja između Advance Steel-a i Revit-a.

3ds Max 2023.

Program za 3D modelovanje, animaciju i renderovanje. Koristi se za pravljenje okruženja u videoigrama, pravljenje scena za vizuelizaciju, postavljanje virtuelne realnosti, arhitektonsku vizuelizaciju.

Fusion 360 – Team Participant

Povežite se. Komunicirajte. Sarađujte. Uklonite neefikasnost koju stvaraju različiti alati kada radite sa vašim internim i eksternim timovima.

 

 

Takeoff CLOUD Commercial

Učesnici na projektu dobijaju pojednostavljen pristup relevantnoj projektnoj dokumentaciji, crtežima, 3D modelima, u zajedničkom projektnom okruženju, što poboljšava njihovu saradnju.

BIM Collaborate

Koordinirajte timove i modele sa jednog mjesta. Ubrzajte radni tok dizajna i koordinacije jednostavnom automatizacijom, komunikacijom od kraja do kraja i široko rasprostranjenom odgovornošću, sve iz jednog izvora istine.

BIM 360 Team

To je jedinstvena platforma koja povezuje vaše projektne timove i podatke u stvarnom vremenu, od dizajna do konstrukcije, podržava informirano odlučivanje i vodi do predvidljivijih i profitabilnijih rezultata.

Assemble

Uspostavite i povežite BIM podatke.
Održavajte projekte na pravom putu. Uspostavite i povežite BIM podatke za pregled dizajna, procjenu, upravljanje promjenama, zakazivanje, praćenje rada na licu mjesta i još mnogo toga.

Fabrication CAMduct

Fabrication ESTme, CADme i CAMduc softver obezbjeđuje integrirani skup alata za MEP specijalizirane izvođače radova za procjenu, detalje i pokretanje proizvodnje mehaničkih građevinskih sistema. 

InfraWorks

InfraWorks softver za konceptualni dizajn pomaže vam da modelirate i razumijete dizajnerske projekte. Koristite ga za:
-Zbirne količine podataka za generisanje kontekstualnih modela bogatih informacijama;

Invertor Professional

Inventor 3D CAD softver pruža profesionalne alate za mehanički dizajn, dokumentaciju i simulaciju proizvoda.Snažan spoj parametarskih, direktnih, slobodnih oblika i mogućnosti dizajna zasnovanih na pravilima.

Maya

Maya je profesionalni 3D softver za kreiranje realističnih likova i efekata vrijednih blockbustera.
Oživite uvjerljive likove uz zanimljive alate za animaciju. Oblikujte 3D objekte i scene pomoću intuitivnih alata za modeliranje.

MotionBuilder

Napravite visokokvalitetne 3D animacije likova s unaprijed napravljenim potezima.Snimite, uredite i reprodukujte složene animacije pomoću softvera MotionBuilder 3D za animaciju likova. 

Mudbox

Kreirajte prekrasne likove i okruženja uz Mudbox.

Oblikujte i slikajte vrlo detaljnu 3D geometriju i teksture. Mudbox 3D softver za digitalno kiparstvo i slikanje tekstura daje vam intuitivan set alata.

Navisworks

Koristite Navisworks softver za pregled i koordinaciju da poboljšate isporuku projekta BIM (Building Information Modeling). Vizualizirajte i objedinite podatke o dizajnu i konstrukciji unutar jednog federalnog modela.

Point Layout

Prenesite BIM podatke na teren i nazad, brzo i jednostavno.

Point Layout softver za planiranje konstrukcije pomaže izvođačima i podizvođačima da donesu tačnost modela na teren i nazad. Povežite modele sa izgledom i kvalitetnim radnim tokovima.

ReCap Pro 2023

ReCap Pro softver pomaže dizajnerima i inženjerima da snime visokokvalitetne, detaljne modele imovine iz stvarnog svijeta. Koristite ReCap Pro za:
-Shvatite i provjerite postojeće uslove i materijale koji su izgrađeni da biste stekli uvid i donosili bolje odluke;

Revit 2023

Revit BIM softver pomaže timovima za arhitekturu, inženjering i građevinarstvo (AEC) da kreiraju visokokvalitetne zgrade i infrastrukturu. Koristite Revit za:Modelirajte oblike, strukture i sisteme u 3D sa parametarskom tačnošću, preciznošću i lahkoćom;

sl13

Upchain Participant

Upchain je softver za upravljanje podacima o proizvodima i ciklusom proizvoda zasnovan na cloudu sve u jednom. Konfigurabilni, gotovi tokovi posla kontroliraju vaše procese kako bi se projekti kretali, dok integracije omogućavaju timovima da rade u CAD-u i poslovnim alatima koje već poznaju.

Vault Office

Softver za upravljanje podacima o proizvodu trezora (PDM) se integriše sa alatima za dizajn Autodesk-a i drugim CAD sistemima kako bi omogućio da svi rade iz centralnog izvora organizovanih podataka. Koristite Vault da povećate saradnju i pojednostavite tokove rada u inženjeringu, proizvodnji i proširenim timovima.

Vault PLM

Vault PLM kombinuje Vault Professional sa Fusion 360 Manage za saradnju na nivou preduzeća i upravljanje ukupnim ciklusom proizvoda.Upravljajte podacima i procesima.Preuzmite kontrolu nad ciklusom vašeg proizvoda.Proširite podatke na druge poslovne sisteme.Brže iznesite bolje proizvode na tržište.

VRED

Zadivljujući vizuelni prikazi za digitalnu izradu prototipa. VRED profesionalni softver za 3D vizualizaciju oživljava vaše složene podatke.Kreirajte visokokvalitetne rendere u prostorijama ili u cloudu
Vizualizirajte, pregledajte i potvrdite s lahkoćom i preciznošću

ACDSee

Namijenjen je profesionalnim fotografima. ACD Systems je program za organiziranje slika, preglednik i uređivanje slika za Windows, macOS i iOS, koji je razvio ACD Systems International Inc. Najnovije verzije ACDSee uključuju moderne alate za upravljanje digitalnim sredstvima kao što su npr. prepoznavanje lica.

Foxit

Brzo i jednostavno kreirajte i pripremite dokumente i ugovore za nekoliko minuta tako što ćete otpremiti svoje datoteke i dodati polja za potpisnike.
Pojednostavite proces pripreme dokumenta još više tako što ćete sačuvati šablone za bržu upotrebu ili koristeći jedan od unapred pripremljenih prijedloga Foxit eSign-a

Quark

Moderan fleksibilan web dizajn pomoću fleksibilnog izgleda. QuarkXPress predstavlja Flex Layouts, prvi u digitalnom izdanju za grafičke dizajnere.Maxon

Maxonova izdanja proizvoda za proljeće 2022. uključuju nevjerovatan skup novih proizvoda, novih funkcija i poboljšanja. ZBrush je sada uključen kao dio vaše pretplate na Maxon One. 

LandsDesign

Je profesionalni softver za dizajn krajolika sa BIM tehnologijom. Omogućuje vam izradu 2D crteža i 3D tehničkih modela projekta, dok se lako prebacujete između 2D i 3D samo jednim klikom. Korištenjem BIM tehnologije.


SkySafe

SkySAFE nudi funkcije za brzu i pouzdanu analizu temeljenu na geografskom unosu. To omogućuje uvoz podataka o terenu i procjenu mogućih smetnji u postupcima prilaska i odlaska. Precizno modelirajte okruženje zračne luke, s jednom ili više pista, paralelno ili križanjem

Teamviewer Bussines

Pretplata za 1 godinu, 1 korisnik, 1 sesija.

Karakteristike: Pristup i upravljanje računarima na daljinu;Siguran pristup bez nadzora;Daljinsko štampanje za Mac i Windows na bilo kom štampaču.

Teamviewer Premium

Pretplata za jednu godinu. Uključuje 15 licenciranih korisnika, omogućavajući jednom korisniku da istovremeno otvori 1 sesiju ( 1 session open at a time )
Teamviewer Corporate

Pretplata za jednu godinu. Uključuje 30 licenciranih korisnika, omogućavajući da 3 korisnika otvore jednu sesiju u isto vrijeme.Vedubox

Vedubox je integrirani sistem, s trenutno preko 300 000 korisnika, koji nudi najmoćnije i najfleksibilnije alate za mrežne kurseve, obuke, mrežne ispite, kao i webinar i video konferencije, sa mrežom, radnim vremenom i podrškom 24/7 uživo.