71000 Sarajevo, Džemala Bijedića 279F

Architecture Engineering & Construction Collection IC

AUTODESK

Architecture Engineering & Construction Collection

Zbirka AEC nudi dizajnerima, inženjerima i izvođačima skup BIM i CAD alata podržanih zajedničkim podatkovnim okruženjem koje olakšava isporuku projekta od rane faze dizajna do izgradnje.

Izradite visokokvalitetne projekte zgrada i infrastrukture s visokim učinkom pomoću konceptualnih i detaljnih alata za projektiranje.

Optimizirajte projekte integriranom analizom, generativnim dizajnom te alatima za vizualizaciju i simulaciju. Poboljšajte predvidljivost na terenu pomoću alata koji maksimiziraju konstruktivnost i koordinaciju projekta.

Šta možete uraditi sa AEC paketom?

Ubrzajte procese dizajna i poboljšajte kvalitetu s integriranim tokom rada za upravljanje dokumentima, konceptualni dizajn, modeliranje, koordinaciju i dokumentaciju.

Istražite tokove rada po djelatnostima:

  • Projektovanje zgrade;
  • Projektovanje infrastrukture;
  • Izgradnja.
NUDIMO SAMO NAJBOLJE

Kako AEC paket pomaže vašem poslovanju?

Aplikacije u paketu

Revit, Planirajte, projektirajte, gradite i upravljajte zgradama s multidisciplinarnim BIM softverom Civil 3D, Softver za projektiranje i građenje građevinske dokumentacije. Infraworks, Softver za konceptualno projektiranje i analizu civilne infrastrukture. 3ds Max, Softver za 3D modeliranje, animaciju i vizualizaciju dizajna. Navisworks Manage, Otkrivanje sukoba i napredna koordinacija, 5D analiza i softver za simulaciju. Advance Steel, Robot Structural Analysis Professional, Napredni alat za strukturnu analizu i provjeru usklađenosti s integriranim BIM-om. Structural Bridge Design, Softver za analizu konstrukcijskih mostova. ReCap Pro, Softver i usluge za snimanje stvarnosti i 3D skeniranje. FormIt Pro, Intuitivna aplikacija za 3D skiciranje Autodesk Drive (25 GB)

DOSTUPNI PERIODI: 1 godina, 3 godine

VRSTA LICENCI: Single-user