71000 Sarajevo, Džemala Bijedića 279F

PDF Fusion

Detaljno uputstvo za upotrebu na linku: UPUTSTVO
COREL

PDF Fusion

Povećajte svoju produktivnost uz Corel PDF Fusion, sveobuhvatan PDF kreator koji vam omogućava da sastavljate, uređujete i kreirate PDF-ove. Otvorite više od 100 različitih tipova datoteka. Uzmite stranice iz više datoteka, uključujući dokumente, proračunske tablice i prezentacije, i kombinirajte ih u jedan PDF za dijeljenje sa bilo kim. Dodajte novi tekst, oznake i komentare. Osim toga, konvertirajte datoteke u PDF, PDF/A, XPS i DOC formate samo jednim klikom.

  • PDF kreator,
  • Otvorite 100+ formata datoteka,
  • Sastavite fajlove u jedan dokument,
  • Kreirajte PDF-ove iz bilo koje aplikacije,
  • Spremite datoteke u PDF, PDF/A, XPS i DOC formate.
NUDIMO SAMO NAJBOLJE

Karakteristike PDF Fusion-a

Sastavite nove dokumente sa lahkoćom
Otvorite preko 100 tipova datoteka-čak i ako nemate softver koji se koristi za kreiranje datoteke!
Kreirajte datoteke u PDF, DOC i XPS formatima.
Otvorite Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Adobe Photoshop, Microsoft Visio i druge popularne tipove datoteka.
Uredite i preuredite sadržaj- Uredite ili dodajte tekst bilo gdje u dokumentu, jednostavno dodajte oznake i komentare, označite komentare, preuredite, rotirajte ili izrežite stranice;

PDF Fusion za Business

Bilo da ste veliki poslovni korisnik ili mala, posvećena kancelarija, PDF Fusion je sveobuhvatno PDF rješenje koje će pomoći vašem preduzeću da uštedi novac i da funkcioniše efikasnije.

Pogledajte kako vam PDF Fusion omogućava brzo i jednostavno organiziranje svih vaših dokumenata za poslovna putovanja

Brošure profesionalnog izgleda

Pogledajte kako vam funkcija montaže koja je jednostavna za korištenje u PDF Fusionu omogućava kreiranje poslovne brošure profesionalnog izgleda.

Odaberite metodu implementacije i instalacije koja najbolje odgovara potrebama vašeg poslovanja. PDF Fusion je dostupan sa Windows Installer File (.msi) paketom, omogućavajući vašem IT osoblju da napravi standardnu sliku za instalaciju na više mašina. Ažuriranja i nadogradnje su također dostupne za trenutno preuzimanje, osiguravajući da vaša organizacija uvijek ima pristup najnovijim verzijama. Za dodatnu fleksibilnost, PDF Fusion može biti hostovan na Windows Serveru sa pristupom preko Terminal Services ili Citrix XenApp. Uz PDF Fusion, instalacija je brza, lahka i bezbolna.

Savršen za pravnike

Pogledajte zašto je PDF Fusion savršen način za pravnike da kreiraju sveobuhvatne dosijee pravnih predmeta. 

PDF Fusion je jednostavan za korištenje i učenje.
Upotreba novog softvera često znači odvajanje vremena za obuku zaposlenih. PDF Fusion je, međutim, nevjerovatno jednostavan za korištenje, s intuitivnim drag-and-drop interfejsom koji korisnicima omogućava da postanu iskusni za samo nekoliko minuta. Za naprednije funkcije, PDF Fusion također nudi ugrađene tutorijale za obuku koji omogućavaju vašim korisnicima da brzo i lahko uđu u brzinu. Poboljšajte produktivnost vašeg poslovanja uz PDF Fusion—i istovremeno smanjite broj poziva vašoj IT službi za pomoć!