71000 Sarajevo, Džemala Bijedića 279F

Connect

Adobe

Connect

Dobrodošli u pravi virtuel
Samo Adobe Connect vam daje potpunu kontrolu nad vašim virtuelnim sesijama uz mogućnost kreiranja prilagođenih iskustava.
Adobe Connect pomaže u pružanju zanimljivih sesija obuke i učenja, visoko prilagođenih webinara s brendom i pouzdanih, personaliziranih visokokvalitetnih sastanaka. Državne agencije koriste Adobe Connect kao trajna virtuelna okruženja za hitnu pripravnost i brzu reakciju sa sigurnom razmjenom informacija u realnom vremenu za međuasobnu saradnju. Stvorite prilagodljiva, ponovno upotrebljiva i sigurna virtualna iskustva jednako zanimljiva kao i interakcije u stvarnom životu.

Adobe Connect za:

• Učenje i obuka
Virtuelne učionice za pravi angažman

• Webinari
Angažman publike na velikom nivou

• Sastanci
Besprijekorna saradnja u realnom vremenu

Custom Layouts

Dizajnirajte interaktivne ploče priča s prilagođenim izgledima. Adobe Connect sobe se mogu koristiti kao platno za postavljanje sadržaja prema vašem stilu i ciljevima. Svaki izgled se može prilagoditi sadržajem i funkcionalnošću za različite segmente vaše virtuelne sesije. Izgledi pomažu u dodavanju pokreta, strukture i fokusa u virtuelnu učionicu ili webinar.

Persistent Rooms

Povećajte efikasnost uz virtuelne sobe. Adobe Connect sobe su trajna virtuelna okruženja koja se mogu postaviti jednom i ponovo koristiti iznova i iznova. Domaćin može učitati PowerPoint, PDF dokumente, MP4 videozapise, muziku i slike koje ostaju u virtuelnim sobama. Prostorije za izlaske, ankete, datoteke, web veze i još mnogo toga mogu se postaviti jednom i ponovo koristiti zauvijek. Vaša virtuelna soba će uvek biti spremna za rad!

Shared Templates

Osigurajte dosljednost sa predlošcima zajedničkih soba. Predlošci soba mogu poslužiti kao nacrt za nove Adobe Connect sobe. Predlošci čine nevjerovatno brzim i lahkim postavljanje novih prostorija tako što uključuju module, rasporede i sadržaj, umjesto da počnu od nule, i osiguravaju standardizaciju i dosljednost u cijeloj organizaciji.

Powerful Backstage

Povećajte proizvodnu vrijednost uz moćnu backstage. Adobe Connect nudi jedinstvene mogućnosti koje omogućavaju prezentatorima, producentima i fasilitatorima da rade zajedno iza scene. Host & Presenter Area je virtuelna bekstejdž koja omogućava privatnom prostoru za saradnju, komunikaciju i pripremu prije i tokom događaja. Način pripreme omogućava domaćinima da diskretno podese različite izglede, sadržaj i tok bez utjecaja na sesiju uživo.