71000 Sarajevo, Džemala Bijedića 279F

Advance Steel 2022.

AUTODESK

Advance Steel 2022.

Softver za 3D modeliranje, za izradu detalja od čelika, dizajn, proizvodnju i konstrukciju. Povezivanjem inženjera i detaljnika kroz besprijekoran tok rada dizajna i detalja između Advance Steel-a i Revit-a, možete smanjiti vrijeme potrebno za prelazak od dizajna do proizvodnje, dok istovremeno smanjujete greške na putu.

Advance Steel 2022. pruža bolju navigaciju između datoteka i poboljšane mogućnosti crtanja. Automatizirajte zadatke koji se ponavljaju pomoću inteligentnog skupa alata za dizajn.

Generirajte složene strukture u manje koraka sa Dynamo Extension for Advance Steel. Koristite biblioteku parametarskih čeličnih veza i namjenskih alata za ubrzanje dizajna i drugih zadataka.Koristite automatizovane alate za kreiranje tačnih crteža i podataka za izradu. Automatski generirajte i ažurirajte proizvode za proizvodnju čelika. Kreirajte proizvode u radnji vođene modelom i NC datoteke kako bi pojednostavili proizvodnju i instalaciju.

Tok rada:

Advance Steel + Revit

Naučite kako Revit i Advance Steel mogu raditi zajedno u bespriiekornom BIM toku rada od dizajna do proizvodnje.

Advance Steel + Dynamo

Koristite Dynamo sa Advance Steel-om da pomognete u rješavanju složenih geometrijskih struktura - nije potrebno iskustvo u programiranju.

Advance Steel + Navisworks

Izvezite modele u Navisworks i surađujte sa dionicima kako biste smanjili rizik od neočekivanih problema na gradilištu.
NUDIMO SAMO NAJBOLJE

Karakteristike Advance Steel 2022.

Poboljšano u verziji Advance Steel 2022.