71000 Sarajevo, Džemala Bijedića 279F

Audition CC

Adobe

Audition CC

Profesionalna audio radna stanica.Kreirajte, miksajte i dizajnirajte zvučne efekte uz najbolji softver za digitalno uređivanje zvuka u industriji.

Uređivanje, miješanje, snimanje i vraćanje zvuka.
Audition je sveobuhvatan skup alata koji uključuje multitrack, talasni oblik i spektralni prikaz za kreiranje, miješanje, uređivanje i vraćanje audio sadržaja. Ova moćna audio radna stanica dizajnirana je da ubrza radni tok video produkcije i završne obrade zvuka — i isporuči uglađen miks sa netaknutim zvukom.

Uz alate za boje, zvuk i grafiku, Premiere Pro besprijekorno radi s drugim aplikacijama i uslugama, uključujući After Effects, Adobe Audition i Adobe Stock. Otvorite predložak Motion Graphics iz After Effects-a ili ga preuzmite sa Adobe Stock i prilagodite ga — sve bez napuštanja aplikacije. A Premiere Pro se integriše sa stotinama partnerskih tehnologija.
 • Upoznajte najbolji alat za čišćenje, restauraciju i precizno uređivanje zvuka u industriji za video, podcasting i dizajn zvučnih efekata.
 • Dodajte duh svom zvuku.
  Koristite ploču Essential Sound za postizanje profesionalnog kvaliteta zvuka — čak i ako niste profesionalac.
 • Kreirajte podcast.
  Naučite osnovne korake za snimanje, miješanje i izvoz audio sadržaja za podcast — ili bilo koji drugi audio projekt.
 • Remiksujte da odgovara.
  Lahko i automatski preuredite bilo koju pjesmu tako da odgovara bilo kojem trajanju uz Remix in Audition.
 • Popravite i restaurirajte.
  Dobijte najbolje prakse za popravljanje zvuka, uključujući kako koristiti prikaz spektralne frekvencije, dijagnostičku ploču, efekte i još mnogo toga.