71000 Sarajevo, Džemala Bijedića 279F

PaintShop Pro 2022

COREL

PaintShop Pro 2022

Vaš digitalni svijet je uvijek svjetliji uz PaintShop Pro 2022 ! Dobijte sve boje i svjetlinu koje su vam nedostajale! Bilo da želite popravke jednim klikom ili napredne alate za uređivanje fotografija, to možete učiniti brže i lakše uz Al snagu i prilagodljiv skup alata.

 

Kompletan studio za obradu fotografija

Poboljšajte fotografije pomoću A

Oslonite se na umjetnu inteligenciju i tehnologiju mašinskog učenja kako biste poboljšali slike jednim klikom i kako biste odmah napravili svaku fotografiju, najbolju fotografiju.

Uredite fotografije kao profesionalac

Uredite, retuširajte i ispravite svoju fotografiju uz sveobuhvatan set alata dizajniran za sve nivoe vještina.

Kreirajte grafiku i dizajn

Radite s intuitivnim tekstom, četkicama, teksturama, uzorcima, alatima za crtanje i slikanje kako biste stvorili inspirativne dizajne.

Birajte između više radnih prostora

PaintShop Pro se bavi odabirom i prilagođavanjem, nudeći višestruke radne prostore koje možete napraviti sami kako bi radili najefikasnije.

Dodajte efekte za učinak

Eksperimentišite sa stotinama kreativnih filtera i zabavnih efekata kako biste svoje fotografije učinili vlastitim i originalnim za dijeljenje i štampanje.

NUDIMO SAMO NAJBOLJE

Šta je novo u PaintShop Pro 2022?

Poboljšane opcije u novoj verziji

Istražite nova napredna podešavanja za AI Style Transfer i primjenite još više umjetničkih karakteristika na svoje slike. Kontrolišite nivo detalja i teksture u svojoj stilizovanoj slici.te uravnotežite i kontrolišite boje.

Ekran dobrodošlice PaintShop Pro-a je poboljšan, nudeći korisnu novu karticu Workspace s ugrađenim tutorijalima i sadržajem za učenje koji će vam pomoći da savladate proizvod s lahkoćom.