cd596c81-a729-42d9-8c07-fa94f98d39ba

Snažni BIM alati za arhitekturu, inženjering i građevinske projekte. Alati profesionalne kvalitete za razvoj proizvoda i planiranje proizvodnje. Krajnje kreativni alati za stvaranje zabave.

Godišnje i trogodišnje pretplate na pojedine aplikacije:

AUTODESK® AUTOCAD® 2021

Softver za 2D i 3D CAD je projektovan za budućnost. Radite na TrustedDWG™ tehnologiji i sarađujte sa ostalim članovima tima na desktop, cloud i mobilnim platformama. AutoCAD mobilna aplikacija je uključena. Uradite 2D dokumentaciju, kreirajte i predstavite projekte uz alate za 3D modeliranje, povežite se u tim.

NOVO u verziji 2021

 • Montaža (nije dostupno u LT-u), poboljšanja generatora okvira, poboljšanja analize okvira
 • Poboljšanja cijevi, ogledala i kopiranja, opća poboljšanja u skupinama
 • Poboljšanja dijelova skiciranja i lima (nije dostupno u LT-u)
 • Poboljšanja skice i crteža, predložaka formata za crtanje / tablice
 • Poboljšanja vrste, dimenzije, stila crtanja, opće poboljšanje crtanja
 • Spremanje poboljšanja, mračna tema (prethodno izdanje), iLogička poboljšanja
 • Interoperabilnost, revitni modeli, Revit u sklopovima (nisu dostupni u LT-u)
 • Poboljšavanja prevoditelja
 • Poboljšanja performansi, produktivnosti i radnog toka
 • Izumitelj CAM, analiza tolerancije izumitelja i svi uslužni programi

Autodesk ® AutoCAD LT

Računalno dizajnirani softver (CAD softver) na koji se arhitekti, inženjeri, građevinski profesionalci i dizajneri oslanjaju u izradi 2D crteža i dokumentacije. Dizajn, nacrti i dokument s 2D geometrijom Pristupite sveobuhvatnom nizu alata za uređivanje Radite bilo gdje sa web-aplikacijom AutoCAD Pregledajte, uredite, zabilježite i izradite CAD crteže Prijavite se i radite – nije potrebna instalacija softvera Koristite AutoCAD u pokretu s mobilnom aplikacijom Koristite AutoCAD gdje god da krenete, i izvan mreže Pregledajte, uredite, zabilježite i izradite CAD crteže u stvarnom vremenu, na bilo kojem mobilnom uređaju, uključujući pametni telefon ili tablet.

AUTODESK® CIVIL 3D®

Softver podržava BIM koncept (Building Information Modeling) za unapređeno projektovanje i izradu građevinske dokumentacije Isprobajte različite verzije ideja u okviru jednog projekta i ubrzajte one zadatke koji vam oduzimaju najviše vremena. Povežite projekat sa dokumentacijom i unapredite produktivnost i krajnji rezultat projekta. Koristite alate za vizuelizaciju, simulaciju i analizu u okviru projektnog procesa kako biste unapredili krajnji rezultat i donošenje odluka. Mogućnosti saradnje na projektu vam pomažu da prevaziđete izazove koordinacije tima i radnih procesa tokom projekta.

fusion-360-badge-1024px_1_large

Fusion 360

 • 3d dizajn i modeliranje
 • Simuliranje
 • Generativni dizajn
 • Dokumentacija
 • Kolaboracija

Ne dopustite da lokacije, vremenske zone i opsežni pregledi produžuju vaš razvojni proces. Pregledajte sve dizajnerske podatke s jedne nadzorne ploče projekta i lako surađujte s unutarnjim i vanjskim dionicima.

3ds-max-2020-badge-1024px

AUTODESK® 3 DS MAX

Softver za 3D modeliranje i prikazivanje za vizualizaciju dizajna, igre i animaciju. Preuzmite potpunu umjetničku kontrolu s 3D kvalitetnim profesionalnim modelima. Stvorite ogromne svjetove u igrama, zapanjujuće scene za vizualizaciju dizajna i privlačne doživljaje virtualne stvarnosti. Koristite 3ds Max® skupove alata za oblikovanje i definiranje detaljnih okruženja, objekata i znakova. Modelirajte bilo koju osobu, mjesto ili nešto. Jednostavno prikazivanje sjenila u automobilu s Arnoldom. Upečatljive scene s integriranim Arnold rendererom. 3ds Max surađuje s većinom glavnih umjetnika na stvaranju vrhunskih scena za vizualizaciju dizajna i još mnogo toga. Doživite interaktivno prikazivanje za točne i detaljne preglede dok radite. Smanjite svoj tek rada automatiziranim procesima u 3ds Max. 3ds Max podržava potrebe uskih rokova – tako da više vremena provodite kreativni.

AUTODESK® MAYA®

Stvorite ekspanzivne svjetove, složene likove i zasljepljujuće efekte, oživite vjerodostojne likove uz privlačne alate za animaciju. Oblikujte 3D objekte i scene pomoću intuitivnih alata za modeliranje u Maya® softveru. Stvarajte realne efekte – od eksplozija do simulacije tkanine. Stvorite efekte s Bifrostom, novo okruženje za vizualno programiranje pomoću dinamičkih solvera omogućuje vam brzo stvaranje efekata vrijednih blockbustera. Izradite prilagođene grafikone pomoću Bifrost Graph Editor-a. Stvorite zapanjujuće efekte – od snijega i pijeska do olujnih prašina i eksplozija – pomoću grafikona spremnih za upotrebu. renderirati s arnoldom u mayi Predstavljajte svoje najkompleksnije projekte s Arnoldom Arnold je izgrađen za upravljanje složenim likovima, scenografijom i izazovima rasvjete, integriran je sa Mayom, tako da možete brzo pregledati kvalitetne preglede i ponoviti promjene. Uštedite vrijeme s Arnoldovim sučeljem prilagođenim umjetnicima i jednostavnim, intuitivnim kontrolama.

AUTODESK® INVENTOR®

Radite s kompletnim setom alata za dizajn i inženjering. Inventor® CAD softver pruža 3D profesionalne alate za mehaničko oblikovanje, dokumentaciju i simulaciju proizvoda. Učinkovito radite s moćnom mješavinom mogućnosti dizajniranja parametara, izravnog oblika, slobodnog oblika i na pravilima. Dijelite pravovremene povratne informacije pomoću ugrađenih alata za suradnju Radite s bilo kime i bilo gdje, bez obzira na to koji CAD softver koriste.

AUTODESK® REVIT®

Multidisciplinarni BIM softver za višu kvalitetu, koordinirani dizajn, Učinkovito i točno snimanje u 3D, izradite dokumentaciju zasnovanu na modelima, automatski ažurirajte tlocrte, nadmorske visine, presjeke i 3D prikaze. Upotrijebite 3D vizualizacije za prikaz građevine prije njene izgradnje. Revit uključuje alate za arhitektonski dizajn, MEP i strukturni dizajn, detalje, inženjere i građevinske stručnjake, analizu, simulaciju i povezivanje u oblaku za poboljšanje dizajna Proširite Revit funkcionalnost s interoperabilnim softverom i uslugama iz Autodeska. Prilagodite i proširite tijekove rada s disciplinama specifičnim ili regionalnim rješenjima koja treće strane izrađuju po mjeri. Povežite projektne timove i podatke na BIM 360 platformi. Istražite AEC-ova rješenja da biste proširili Revit-ove mogućnosti

AUTODESK® INFRAWORKS

Planirajte i dizajnirajte infrastrukturne projekte u kontekstu stvarnog svijeta, smislite dizajn infrastrukture s InfraWorksom. Podržava procese modeliranja građevinskih informacija (BIM). Koncipirajte, optimizirajte i vizualizirajte infrastrukturne projekte – a sve u kontekstu izgrađenog i prirodnog okoliša. Napravite idejni nacrt za ceste, mostove, odvodnju i još toga. Analizirajte projekte poplava na temelju višestrukih lokacija dotoka i promjena visine vode tijekom vremena. Ocijenite mogućnosti dizajna na temelju realnih prijedloga. Stvarajte uvjerljiva i imerzivna vizualna iskustva.v

AUTODESK® BIM 360

To je jedinstvena platforma koja povezuje vaše projektne timove i podatke u stvarnom vremenu, od dizajna do konstrukcije, podržava informirano odlučivanje i vodi do predvidljivijih i profitabilnijih rezultata. Smanjite rizik, poboljšajte kvalitetu i isporučite projekte na vrijeme i na proračun. Predvidite opasnosti od sigurnosti, proaktivno upravljajte kvalitetom, automatizirajte zadatke i smanjite rad tako da možete kontrolirati troškove i ostati na rasporedu. Ubrzajte i poboljšajte donošenje odluka, povežite svoje timove i predvidite ishode projekata. Centralizirajte svoje podatke o projektu i pristupite informacijama koje su vam potrebne u stvarnom vremenu i bilo gdje, tako da možete pratiti svoj projekt i donositi odluke na terenu. Kontrolirano dijeljenje rada omogućuje multidisciplinarnim timovima koautor dijeljenja Revit modela, vizualizaciju svakog ažuriranja i upravljanje dizajnerskim podacima tijekom životnog ciklusa projekta. Povećajte predvidljivost i profitabilnost uz poticanje inovacija u svom poslovanju. Izgradite digitalnu strategiju koja povezuje i strukturira podatke iz pojedinih projekata stvarajući djelotvorne informacije koje pokreću inovacije i bolje donošenje poslovnih odluka.

AUTODESK® ALIAS DESIGN

Softver za dizajn proizvoda za skiciranje, konceptno modeliranje, izradu površina, vizualizacija. Koristite jedan skup podataka i cjevovod za modeliranje površina. Softver industrijskog dizajna Alias® 2020 nudi jedinstveno rješenje hibridnog modeliranja s integriranim paradigmama SUBD modeliranja. Automatizirajte složene zadatke pomoću alata za računalno oblikovanje Stvorite i ponovno koristite računalne predloške u svim timima za dizajn i prikaz, bilježeći i ponovo upotrebljavajući jezik za na površinu. Integrirajte Dynamo s Aliasom kako biste stvorili prilagođene algoritme za obradu podataka i generiranje geometrije. Koristite poboljšanja aliasa, kao što je VR, kako biste ubrzali suradnju između timova i zemljopisa.

AUTODESK® SHOTGUN

Svi alati za planiranje proizvodnje su u softveru Shotgun. Uvijek znate ko radi na čemu i kada se planiraju započeti i završiti zadaci. Proaktivno popunite praznine i s lakoćom upravljajte neočekivanim promjenama. Analizirajte podatke iz prošlih projekata na Shotgun softveru. Imajući točne podatke o prošlim projektima pomaže u planiranju, osobljem i procjeni, tako da možete agresivno licitirati za nove projekte. eBook za povećanje učinkovitosti u proizvodnim studijima.Programeri AAA igara ostaju u toku sa Shotgun-om. Ubisoft, EA Sports i Crystal Dynamics koriste Shotgun za rješavanje ključnih izazova u svojim studijskim cjevovodima.

AUTODESK® POWERMILL®

Sada uključuju pristup generativnom dizajnu s Fusion 360. Stvorite precizne složene dijelove s naprednim CNC programiranjem Pruža vam stručne CNC programske strategije za složenu 3- i 5-osnu subtraktivnu, visoku stopu aditiva i hibridnu proizvodnju. Riješite složene probleme s namjenskim CNC strategijama Pristupite ogromnoj biblioteci strategija. Smanjite vrijeme programiranja brzim računanjem putanje alata. Skratite vrijeme obrade s visokoučinkovitim 3- i 5-osnim NC kodom. Poboljšajte kontrolu s naprednim uređivanjem alata. Automatizirajte programiranje pomoću prilagodljivih predložaka Automatski izbjegavajte sudare i trzaje. Simulirajte, provjerite i optimizirajte kretanje CNC strojeva. Poboljšajte produktivnost pomoću strojne obrade svjetla. Smanjite potrebu za ručnim poliranjem.

AUTODESK® A360

Žongliranje raznim aplikacijama i formatima datoteka? Povećajte svoje dizajnerske projekte uz A360 Surađujte u jednom središnjem radnom prostoru Pregledajte i dijelite datoteke – uključujući 2D i 3D dizajn – u pokretu, na bilo kojem uređaju. Spremite podatke tamo gdje ih možete pronaći. Pronađite ga kad vam zatreba. Pogledajte više od 50 2D i 3D dizajnerskih formata datoteka Pravo u preglednik – bez ikakvog softvera. Izravno komunicirajte s 3D modelima: zumirajte, prođite, napravite analizu presjeka i orbite, sve u stvarnom vremenu. Dijelite 2D i 3D dizajnerske datoteke i datoteke projekata s bilo kim Članovi tima, izvođači, klijenti, kupci – ko treba vidjeti datoteke. Brzo se povećajte udjele dionika. Datotekama se pristupa sigurnom vezom koju šaljete e-poštom ili chatom ili ugradite na web mjesto.

Link proizvođača: Autodesk