71000 Sarajevo, Džemala Bijedića 279F

Autodesk

Snažni BIM alati za arhitekturu, inženjering i građevinske projekte. Alati profesionalne kvalitete za razvoj proizvoda i planiranje proizvodnje. Krajnje kreativni alati za stvaranje zabave.

AEC

Zbirka AEC nudi dizajnerima, inženjerima i izvođačima skup BIM i CAD alata podržanih zajedničkim podatkovnim okruženjem koje olakšava isporuku projekta od rane faze dizajna do izgradnje.

PDM

Paket Product Design & Manufacturing je moćan skup aplikacija koji pruža proširene mogućnosti Inventoru i AutoCAD-u za inženjere koji dizajniraju složene i prilagođene proizvode, opremu i sisteme.

ME

Oživite scene i likove koji oduzimaju dah za film, TV i igre. Paket medija i zabave uključuje sve alate koji su vam potrebni za izgradnju moćnog 3D animacijskog sistema za složene simulacije, efekte i renderiranje.

unnamed

AUTODESK FORMA

Pomaže timovima za planiranje i dizajn za isporuku projekata digitalno od prvog dana. Koristite mogućnosti konceptualnog dizajna, prediktivnu analitiku i automatizaciju kako biste napravili čvrste temelje za svoje projekte.

Flame 2023.

Softver za 3D kompozitiranje, VFX i ocjenjivanje boja. Flame softver je moćan alat za 3D sastavljanje, vizuelne efekte i uređivačku obradu sa integrisanim okruženjem koje ubrzava kreativne tokove posla.

Civil 3D 2023.

Bolji tok rada civilnog dizajna uz Civil 3D 2022. Pojednostavite zadatke, održavajte dosljedne podatke i brzo reagujte na promjene.

 

CAMplete TurnMill 2023.

Softver za naknadnu obradu NC-koda i simulaciju G-koda. CAMplete softver omogućava naknadnu obradu G-koda, verifikaciju i simulaciju za različite vrste CNC mašina.

FlameAssist

Potpuno kompatibilna pomoćna stanica za Flame, usmjerena na vremensku liniju, FlameAssist poboljšava produktivnost u kreativnim procesima završne obrade. Započnite sa FlameAssist-om bez da već posjedujete Flame.

AutoCAD Revit LT Suite

Razvijte dizajn od koncepta do dokumentacije. Kreirajte 2D crteže brže i preciznije. Izradite 3D arhitektonske dizajne i dokumentaciju u pojednostavljenom okruženju zasnovanom na modelu.

AutoCAD LT 2023

Kreirajte svoje 2D dizajne sa preciznim i najboljim karakteristikama dokumentacije u klasi. Dizajnirajte, nacrtajte i dokumentujte sa preciznom 2D geometrijom. Pristupite sveobuhvatnom skupu alata za uređivanje, dizajn i bilješke.

AutoCAD 2023.

Pretplata na AutoCad-Including Specialized Toolsets donosi Vam pristup do 7 stručnih modula za automatizirano projektovnje, licencu za Mac računare, te mobilnu i web AutoCAD aplikaciju.

Arnold 2023.

Arnold: Renderirajte detaljne 3D likove i scene. Globalni softver za renderiranje osvjetljenja. Arnold softver je napredni Monte Carlo ray tracing renderer koji vam pomaže da postignete prekrasne i predvidljive rezultate.

 

Alias 2022.

Alias 2022 softver za industrijski i transportni dizajn uključuje nova rješenja za poboljšanje tokova rada, poboljšanja skupa alata klase A i mogućnosti razmjene podataka među timovima.

Advance Steel 2022.

Softver za 3D modeliranje, za izradu detalja od čelika, dizajn, proizvodnju i konstrukciju. Povezivanjem inženjera i detaljnika kroz besprijekoran tok rada dizajna i detalja između Advance Steel-a i Revit-a.

3ds Max 2023.

Program za 3D modelovanje, animaciju i renderovanje. Koristi se za pravljenje okruženja u videoigrama, pravljenje scena za vizuelizaciju, postavljanje virtuelne realnosti, arhitektonsku vizuelizaciju.

Fusion 360 – Team Participant

Povežite se. Komunicirajte. Sarađujte. Uklonite neefikasnost koju stvaraju različiti alati kada radite sa vašim internim i eksternim timovima.

 

 

Takeoff CLOUD Commercial

Učesnici na projektu dobijaju pojednostavljen pristup relevantnoj projektnoj dokumentaciji, crtežima, 3D modelima, u zajedničkom projektnom okruženju, što poboljšava njihovu saradnju.

BIM Collaborate

Koordinirajte timove i modele sa jednog mjesta. Ubrzajte radni tok dizajna i koordinacije jednostavnom automatizacijom, komunikacijom od kraja do kraja i široko rasprostranjenom odgovornošću, sve iz jednog izvora istine.

BIM 360 Team

To je jedinstvena platforma koja povezuje vaše projektne timove i podatke u stvarnom vremenu, od dizajna do konstrukcije, podržava informirano odlučivanje i vodi do predvidljivijih i profitabilnijih rezultata.

Assemble

Uspostavite i povežite BIM podatke.
Održavajte projekte na pravom putu. Uspostavite i povežite BIM podatke za pregled dizajna, procjenu, upravljanje promjenama, zakazivanje, praćenje rada na licu mjesta i još mnogo toga.

Fabrication CAMduct

Fabrication ESTme, CADme i CAMduc softver obezbjeđuje integrirani skup alata za MEP specijalizirane izvođače radova za procjenu, detalje i pokretanje proizvodnje mehaničkih građevinskih sistema. 

InfraWorks

InfraWorks softver za konceptualni dizajn pomaže vam da modelirate i razumijete dizajnerske projekte. Koristite ga za:
-Zbirne količine podataka za generisanje kontekstualnih modela bogatih informacijama;

Invertor Professional

Inventor 3D CAD softver pruža profesionalne alate za mehanički dizajn, dokumentaciju i simulaciju proizvoda.Snažan spoj parametarskih, direktnih, slobodnih oblika i mogućnosti dizajna zasnovanih na pravilima.

Maya

Maya je profesionalni 3D softver za kreiranje realističnih likova i efekata vrijednih blockbustera.
Oživite uvjerljive likove uz zanimljive alate za animaciju. Oblikujte 3D objekte i scene pomoću intuitivnih alata za modeliranje.

MotionBuilder

Napravite visokokvalitetne 3D animacije likova s unaprijed napravljenim potezima.Snimite, uredite i reprodukujte složene animacije pomoću softvera MotionBuilder 3D za animaciju likova. 

Mudbox

Kreirajte prekrasne likove i okruženja uz Mudbox.

Oblikujte i slikajte vrlo detaljnu 3D geometriju i teksture. Mudbox 3D softver za digitalno kiparstvo i slikanje tekstura daje vam intuitivan set alata.

Navisworks

Koristite Navisworks softver za pregled i koordinaciju da poboljšate isporuku projekta BIM (Building Information Modeling). Vizualizirajte i objedinite podatke o dizajnu i konstrukciji unutar jednog federalnog modela.

Point Layout

Prenesite BIM podatke na teren i nazad, brzo i jednostavno.

Point Layout softver za planiranje konstrukcije pomaže izvođačima i podizvođačima da donesu tačnost modela na teren i nazad. Povežite modele sa izgledom i kvalitetnim radnim tokovima.

ReCap Pro 2023

ReCap Pro softver pomaže dizajnerima i inženjerima da snime visokokvalitetne, detaljne modele imovine iz stvarnog svijeta. Koristite ReCap Pro za:
-Shvatite i provjerite postojeće uslove i materijale koji su izgrađeni da biste stekli uvid i donosili bolje odluke;

Revit 2023

Revit BIM softver pomaže timovima za arhitekturu, inženjering i građevinarstvo (AEC) da kreiraju visokokvalitetne zgrade i infrastrukturu. Koristite Revit za:Modelirajte oblike, strukture i sisteme u 3D sa parametarskom tačnošću, preciznošću i lahkoćom;

sl13

Upchain Participant

Upchain je softver za upravljanje podacima o proizvodima i ciklusom proizvoda zasnovan na cloudu sve u jednom. Konfigurabilni, gotovi tokovi posla kontroliraju vaše procese kako bi se projekti kretali, dok integracije omogućavaju timovima da rade u CAD-u i poslovnim alatima koje već poznaju.

Vault Office

Softver za upravljanje podacima o proizvodu trezora (PDM) se integriše sa alatima za dizajn Autodesk-a i drugim CAD sistemima kako bi omogućio da svi rade iz centralnog izvora organizovanih podataka. Koristite Vault da povećate saradnju i pojednostavite tokove rada u inženjeringu, proizvodnji i proširenim timovima.

Vault PLM

Vault PLM kombinuje Vault Professional sa Fusion 360 Manage za saradnju na nivou preduzeća i upravljanje ukupnim ciklusom proizvoda.Upravljajte podacima i procesima.Preuzmite kontrolu nad ciklusom vašeg proizvoda.Proširite podatke na druge poslovne sisteme.Brže iznesite bolje proizvode na tržište.

VRED

Zadivljujući vizuelni prikazi za digitalnu izradu prototipa. VRED profesionalni softver za 3D vizualizaciju oživljava vaše složene podatke.Kreirajte visokokvalitetne rendere u prostorijama ili u cloudu
Vizualizirajte, pregledajte i potvrdite s lahkoćom i preciznošću

BIM Collaborate Pro

BIM Collaborate Pro, ranije poznat pod imenom BIM 360 Design, pruža mogućnost saradnje na cloud-u omogućavajući rad više ljudi na istom modelu (uključuje Revit Cloud Worksharing, Collaboration for Civil 3D i Collaboration for Plant 3D).