71000 Sarajevo, Džemala Bijedića 279F

Painter 2022

COREL

Painter 2022

Profesionalni softver za digitalnu umjetnost za Windows. Stvorite rezultate većeg nivoa uz pouzdani, profesionalni softver za digitalnu umjetnost. Skicirajte, slikajte, ilustrujte i proizvodite neuporedivu foto-umjetnost sa stotinama besprijekorno realističnih kistova koje su kreirali umjetnici, vrhunskim miješanjem i nizom svestranih umjetničkih alata.

Slikajte sa praznog platna i kreirajte nevjerovatnu umjetnost fotografija. Kreirajte vlastite četke, teksture, uzorke, palete i još mnogo toga. Unaprijedite svoje slike kreativnim dodatnim paketima kistova.

Sačuvajte sadržaj datoteke sa lahkoćom kada prenosite datoteke između Photoshopa i Paintera. Bilo da ste Mac ili PC osoba, podržavamo obje platforme s opcijama licenciranja i pretplate koje vam odgovaraju.

Painter 2022. je profesionalni softver za slikanje koji su izradili umjetnici kako bi kreirali i razvijali svoj prepoznatljiv stil. Oživite ideje za objavljene materijale, umjetnost fantastike, filmove, igre i proizvodnju koristeći najrazličitiji softver za digitalnu umjetnost. Mješavina realističnih prirodnih medija i jedinstvenih umjetničkih alata Painter nudi slobodu stvaranja zadivljujućih krajnjih rezultata bez obzira na temu. Upotrijebite umjetnu inteligenciju da ubrzate proces slikanja. Zatim koristite alate za automatsko slikanje i kloniranje da majstorski slikate slike i proizvedete zadivljujuće uspomene ili umjetnička djela koja se mogu prodati. Iskoristite Painterovu svestranost da brzo razvijete koncepte za filmove, igre i proizvodnju.

NUDIMO SAMO NAJBOLJE

Karakteristike Paintera 2022

Šta je novo u Painter-u 2022. ?

Fotografska umjetnost bez premca- stilizujte sliku ili fotografiju koristeći umjetnu inteligenciju i lahko transformišite fotografije u slike uz moćne alate za automatsko slikanje i kloniranje.

Ekran dobrodošlice PaintShop Pro-a je poboljšan, nudeći korisnu novu karticu Workspace s ugrađenim tutorijalima i sadržajem za učenje koji će vam pomoći da savladate proizvod s lahkoćom.

Prilagođavanje četkice

Promijenite oblik, efekte rubova, rotaciju, stiskanje i anti-aliasing plus, kreirajte, dodajte, uvozite, izvozite, organizirajte i izvezite dabove u rekordnom vremenu!

Kistovi za akvarel i radni tok

Nove četke kompatibilne s akvarelom i radni tok optimiziraju iskustvo slikanja. Slikajte sa vrstama suhih medija na slojevima akvarela da biste postigli nove i uzbudljive mješovite medije.

Biblioteke četkica

Iskoristite prednosti prefinjene biblioteke četkica. Uživajte u novim kategorijama, varijantama i pregledima četkica.

Biranje veličine četkice

Odabir veličine četkice nikada nije bio tako brz i vizualan. Samo otvorite Biblioteku veličina i dodajte, promijenite redoslijed, izbrišite i promijenite pregled veličine da biste prilagodili svoj tok posla.

Poboljšanja koja je tražio korisnik

Nakon što smo pregledali vaše vrijedne povratne informacije, napravili smo mnoga poboljšanja kako bismo povećali vašu produktivnost.

NAJBRŽA verzija do sada!

Pokrenite Brush Accelerator™ i uživajte u ogromnom povećanju brzine novih i poboljšanih četkica za pokrivanje sa do 50x GPU-a i do 18x ubrzanjem kada koristite Intelove višejezgarne procesore sa AVX2.