71000 Sarajevo, Džemala Bijedića 279F

Adobe Substance 3D

Biblioteka Substance 3D Assets ima ono što vam je potrebno za svaki dio vašeg kreativnog toka rada.

Odaberite iz odabrane, vrhunske biblioteke 3D materijala. Pristupite preko 15 hiljada prilagodljivih modela,
svjetala i materijala koje su kreirali umjetnici svjetske klase, za svaku industriju.

Substance 3D Stager

Sastavite i postavite 3D scene u svom virtuelnom studiju. Substance 3D Stager je vaš vlastiti virtuelni studio za prikaz vašeg 3D materijala u kontekstu. Prevucite i ispustite 3D materijale, materijale, svjetla i kameru da postavite savršen snimak. Izvezite fotorealistične renderirane slike, objavite ih na webu ili podijelite u AR-u.

Substance 3D Painter

U Substance 3D Painteru možete odabrati kist i teksturirati svoj element u brzom i poznatom interfejsu. Lahko modificirajte postojeće poteze boje pomoću manipulacije slojevima. A sa okvirom za prikaz u realnom vremenu, ono što vidite je ono što kreirate.Substance 3D Sampler

Pretvorite sliku fizičkog svijeta u 3D materijal za tren. Substance 3D Sampler blisko odgovara vašoj referentnoj fotografiji i omogućava miješanje snimaka za naprednije površine.


Substance 3D Designer

Potpuna autorska kontrola za kreiranje materijala. Radni tok Substance 3D Designer-a zasnovan na čvorovima omogućava vam da isprobate sve i prilagodite se u bilo kojem trenutku. Odgovarajte svojim materijalima za bilo koji scenario.