71000 Sarajevo, Džemala Bijedića 279F

Dreamweaver CC

Adobe

Dreamweaver CC

Napravite prekrasne web stranice za bilo koji preglednik ili uređaj.
Brzo kreirajte i objavite web stranice gotovo bilo gdje uz softver za web dizajn koji podržava HTML, CSS, JavaScript i još mnogo toga.

Brzo, fleksibilno kodiranje.
Jednostavno kreirajte, kodirajte i upravljajte dinamičkim web stranicama pomoću pametnog, pojednostavljenog motora za kodiranje. Savjeti za pristupni kod za brzo učenje i uređivanje HTML, CSS i drugih web standarda. I koristite vizuelna pomagala da smanjite greške i ubrzate razvoj sajta.

Postavite za postavljanje stranice u manje koraka.

Omogućite brže pokretanje svojih web lokacija pomoću početnih predložaka koje možete prilagoditi za pravljenje HTML e-poruka, blogova, stranica za e-trgovinu, biltena i portolija. Budući da je Dreamweaver dio Creative Cloud-a, možete brzo unijeti sredstva iz svojih Creative Cloud Libraries i Adobe Stock kako biste poboljšali svoje web lokacije.

 • Besprijekorno uređivanje prikaza uživo

  Uredite svojstva teksta i slike i dodajte klase direktno u Live View jednim klikom — a zatim odmah pregledajte promjene. Nema potrebe za prebacivanjem na poseban način uređivanja.

 • Podrška za više monitora za Windows

  Sada možete proširiti svoj radni prostor prikazivanjem svojih stranica na više monitora.

 • Redizajnirano, moderno korisničko sučelje

  Pojednostavljeno sučelje bez nereda omogućava vam da prilagodite svoj radni prostor tako da prikazuje samo alate koji su vam potrebni za kodiranje.

 • Git podrška Saradnja je laka uz Git podršku.

  Upravljajte svim svojim izvornim kodom u Dreamweaveru i izvodite sve uobičajene operacije direktno sa Git panela.