71000 Sarajevo, Džemala Bijedića 279F

Assemble

Assemble

AUTODESK Construction Cloud

Uspostavite i povežite BIM podatke.
Održavajte projekte na pravom putu.

Uspostavite i povežite BIM podatke za pregled dizajna, procjenu, upravljanje promjenama, zakazivanje, praćenje rada na licu mjesta i još mnogo toga.

Poboljšajte kondicioniranje modela.
Pripremite konstrukciju bilo kojeg dizajnerskog modela. Grupirajte, sortirajte i organizirajte informacije o projektu, a zatim potaknite nizvodne tokove posla obogaćujući svoj model metapodacima.

Pregledajte dizajn zajedno.
Obavljajte efikasnije sesije pregleda dizajna vođene podacima koristeći okruženje zasnovano na cloudu koje svim zainteresovanim stranama daje pristup modelima projekta.

Pojednostavite upravljanje uzlijetanjem i promjenama zasnovano na modelu.
Lahko organizujte podatke o projektu prema korisnički definisanim parametrima kao što su paket ponuda, lokacije, faze, WBS i kodovi radnih aktivnosti.

Razumjeti, vizualizirati i kvantificirati promjene koje se događaju unutar svake iteracije dizajna. Lako identificirajte šta je dodano ili uklonjeno u modelu i koje su količine promijenjene.

Praćenje rada na mjestu.Učinite uslovljene modele dostupnim cijeloj vašoj organizaciji uz platformu zasnovanu na cloudu. Zatim organizirajte modele oko relevantnih podataka i podijelite poglede koji su unaprijed filtrirani za dnevne potrebe terenskog tima.
Assemble omogućava terenskim timovima da izaberu objekte modela i ažuriraju statuse instalacije.Povezivanje ovih statusa sa objektima modela daje vizuelno bogat izvještaj o napretku završenog posla koji je direktno vezan za količine projekta.