Više o Adobe: adobe.ba

Adobe Systems Incorporated je USA  tvrtka sa sjedištem u San Hoseu, Kalifornia. Osnovali su je 1982. John Warnock i Charles Geschkesa prvenstvenim ciljem da razviju i prodaju svoj računarski jezik za opis stranice PostScript. 

Već 1985., tvrtka Apple Computer  licencirala je njihov  programski jezik PostScript  za upotrebu u svojim   laserskih pisačima, što je pomoglo pravoj revoluciji   izdavaštva i nevjerojatno brzom rastu tvrtke AdobeOd 2015. godine Adobe broji više od 15.000 uposlenika.

Napomena:

Licenca Adobe softvera namijenjena je za jednog korisnika unutar firme, te je potrebno kupiti onoliko licenci koliko je korisnika. Licenca se može instalirati na do dva računara istog korisnika, ali se ne smije koristiti istovremeno

Adobe ACROBAT omogućuje kvalitetnije upravljanje poslovnim procesima, učinkovitije kreiranje, uređivanje, razmjenu i zaštitu dokumenata te intuitivan i konzistentan rad i na mobilnim uređajima. Ako radite u Document Cloud online uslugama sada možete kreirati, uređivati i Pratiti PDF datoteke u bilo kojem pregledniku i na različitim uređajima.

Godišnje pretplate na pojedine aplikacije:

Adobe Cloud aplikacije se mogu kupiti na 1, 2 ili 3 godine najma ( zakupa ). Dio aplikacija se moze kupiti jos uvijek kao trajna licenca.

Adobe CREATIVE CLOUD FOR TEAM

(godišnja pretplata)

Rad s bilo koje lokacije i bilo kojeg uređaja, jednostavnije upravljanje licencama i uvijek dostupna najnovija verzija softvera, samo su neke od prednosti koje donosi Adobe Creative Cloud for teams. Adobe® Creative Cloud for teams All Apps (sve aplikacije) je godišnji najam (pretplata na 12 mjeseci)  dobe softvera, koji obuhvaća:

Desktop aplikacije

Adobe Photoshop CC, Photoshop Lightroom CC, Illustrator CC, InDesign CC, Premiere Pro CC, After Effects CC, Dreamweaver CC, Dimensions CC, Muse CC, Adobe Animate CC (Flash Pro), Acrobat Pro DC, Audition CC, InCopy CC, Bridge CC, Edge Animate CC, Edge Code CC, Edge Inspect CC, Edge Reflow CC, Fireworks, Flash Builder, Prelude CC, Media Encoder CC, Scout CC, SpeedGrade CC, Story Plus, PhoneGap Build, Prelude Live Logger CC, XD CC, Creative Cloud Gaming SDK, Extension Manager, ExtendScript Toolkit.

Mobilne aplikacije

Adobe Capture CC, Adobe Illustrator Draw, Adobe Photoshop Sketch, Adobe Comp CC, Adobe Preview CC, Adobe Slate, Adobe Premiere Clip, Adobe Voice, Lightroom for mobile, Adobe Photoshop Mix, Adobe Photoshop Fix, Behance, Creative Portfolio, Creative SDK, Creative Cloud for iOS, Creative Cloud for Android, Creative Cloud Tutorials, Creative Cloud Libraries.

ADOBE ACROBAT STANDARD DC, trajna licenca

ADOBE PRO DC, trajna licenca

Neovisno o tome gdje se nalazite i na kojem se uređaju nalazite, radite. S Acrobat DC-om možete jednostavno dijeliti PDF datoteke koje treba pregledavati, potpisati, pa čak i pratiti njihov napredak – s bilo kojeg uređaja i bilo kojeg mjesta.

 

Sada je dijeljenje PDF-ova i prikupljanje komentara jednostavno kao slanje e-pošte – ali s daleko većom kontrolom, potpunim praćenjem i bez neurednih privitaka. Primatelji dobivaju e-poštu s vezom na vaš PDF. Samo kliknite da biste otvorili, pogledali i komentirali. Učinite vaš mobilni uređaj ozbiljnim PDF alatom. Uvijek besplatna, a sada snažnija nego ikad, mobilna aplikacija Acrobat Standard prepuna je alata koji su vam potrebni da biste bilo gdje pregledavali, komentirali, potpisali i dijelili PDF datoteke, a s Acrobat Pro DC možete učiniti još više. Uređivanje, stvaranje, izvoz, organiziranje i kombiniranje datoteka izravno s vašeg tableta ili mobilnog telefona.
Ostavite olovku za sobom i potpisujte elektroničkim putem. Jednostavno ispunite i potpišite PDF obrasce s bilo kojeg mjesta i na bilo kojem uređaju. Također možete prikupljati potpise, digitalno pratiti napredak i automatski arhivirati potpisani dokument.

Verzije:

 • Acrobat STANDARD trajna licenca
 • Acrobat PRO trajna licenca
 • Acrobat STANDARD DC godišnja pretplata
 • Acrobat PRO DC godišnja pretplata
 • Acrobat, nadogradnja na starije verzije

ADOBE E-SIGN

Bilo gdje. Bilo kada. Na bilo kojem uređaju.

Od provođenja zakona, zajma, daljinskog rada do reagiranja u izvanrednim situacijama, Adobe Sign održava procese pouzdanim kako bi se poboljšalo poslovanje.
 • Riješite probleme s usklađenošću.
 • Uklonite kašnjenja i poboljšajte usluge.
 • Poboljšajte iskustva učenika i osoblja.
 • Besprijekorno jednostavno, lako za slanje, lako se potpisati.
 • Obrasci za e-potpis, ugovori, sporazumi i drugi dokumenti.
 • Bolja usluga uz uštedu vremena i novca. Savrseno je.
 • Olakšajte ispunjavanje i potpisivanje obrazaca na svojoj web stranici.
 • Odmah pretvarajte bilo koji dokument u internetski obrazac kako bi klijenti lakše poslovali s vama.
 • Dopustite kupcima da uplaćuju u vašim obrascima.
Kada radite od kuće, gubite međusobne odnose s kupcima – i plaćanja. No pomoću Adobe Sign-a možete sakupljati plaćanja od kupaca putem elektronskih obrazaca s našom integracijom Braintree i PayPal. Bez obzira imate li veliku grupu kupaca, zaposlenika ili studenata koji trebaju ispuniti i potpisati dokument. Snimite puno potpisa jednim klikom. Alat za Mega Sign Adobe Sign olakšava vam slanje i praćenje svega. Pošaljite na potpis dokumente koji su kreirani ili pohranjeni u sistemima treće strane poput Microsoft Office, Salesforce i Dropbox. Primite obavijest čim dokument bude pregledan ili potpisan, pošaljite podsjetnike da se on nastavi kretati i primajte upozorenja kada oblik isteka ističe. Također možete pregledati trag revizije svakog dokumenta koji pošaljete na potpisivanje. Pomoću mobilne aplikacije dokumenti se lako mogu elektronski potpisati i daljinski prikupljati.

After Effects CC

Zahvaljujući moćnim značajkama koje vam štede vrijeme, kao što su brzo kreiranje maski i dodavanje vizualnih efekata uz Mask Tracker, direktno dodavanje objekata i scena iz popularnog CINEMA 4D softvera u After Effects CC bez potrebe za renderiranjem, 80% brži Warp Stabilizer VFX nego ranije i mnogim drugim prednostima, After Effects CC vam omogućuje još bržu isporuku vizualnih efekata i dinamičnije grafike. S obzirom da dolazi kao Creative Cloud aplikacija, sada imate pristup svim najnovijim značajkama čim iste postanu dostupne.

Adobe Animate CC ( Flash Professional CC )

Adobe Animate omogućuje dizajniranje interaktivnih animacija i njihovo objavljivanje na raznim platformama, uključujući Flash/AIR, HTML5 Canvas, WebGL,… Sada korisnicima omogućuje brži rad i kreiranje sadržaja koji izgleda jednako kvalitetno na mobilnim uređajima i na najnovijim ekranima visoke rezolucije. S obzirom da je Adobe Animate CC Creative Cloud aplikacija, dobivate pristup najnovijim značajkama čim iste budu dostupne.

Photoshop CC

Najbolji svjetski program za fotografije i dizajn temelj je gotovo svakog kreativnog projekta. Na računalu i mobilnim uređajima možete napraviti i poboljšati fotografije, dizajne za web i mobilne aplikacije, 3D radove, videozapise i drugi sadržaj.

Vodeći svjetski softver za naprednu obradu fotografija omogućuje vam uređivanje, retuširanje i manipuliranje fotografijama na sve moguće načine koje možete zamisliti. S obzirom da sada dolazi kao Creative Cloud aplikacija, uz sve prednosti koje vam Photoshop donosi, omogućuje vam i spremanje, dijeljenje i pristup materijalima od bilo kud u samo nekoliko klikova.

Uz mnoge prednosti kao što su ubrzavanje obrade i uređivanja fotografija, neke od značajnijih mogućnosti su i Camera Shake Reduction alat, koji ispravlja pomaknute piksele nastale prilikom fotografiranja, nove Camera Raw mogućnosti za primjerice ispravljanje perspektive ili pak mogućnost kreiranja i pregledavanja 3D modela te njihovo printanje direktno na 3D printer.

InDesign CC

Jednostavno prilagodite prijelom stranicama različitih dimenzija ili orijentacija, kao i različitim ekranima. S obzirom da dolazi kao Creative Cloud aplikacija, možete sinkronizirati postavke poput prečaca na radnoj površini na nekoliko računala. Nove i unaprijeđene značajke omogućuju još brže i jednostavnije kreiranje atraktivnih i interaktivnih sadržaja bilo za štampu ili digitalno izdavaštvo. Samo neki od novi alata su Sync Fonts, zahvaljujući kojem dizajneri sada mogu naći idealan font između više od 700 fontova iz Adobe baze, jednostavnije kreiranje i upravljanje hiperlinkovima, jednostavnije i brže pretraživanje fontova, kao i bolja kontrola nad svim elementima dokumenta pri izvozu.

11

Adobe Stock

Što je jedan od najčešćih izazova s kojima se susreću kreativni odjeli? Pronaći savršenu fotografiju ili video s kojima žele prenijeti poruku. Adobe Stock omogućuje upravo to. Pristup milijunima vrhunskih fotografija i video materijala integriranih s vašim Creative Cloud aplikacijama.

 • Adobe Stock 10 fotografija mjesečno, Godišnja pretplata
 • Adobe Stock 40 fotografija mjesečno, Godišnja pretplata
 • Adobe Stock 750 fotografija mjesečno, Godišnja pretplata

Lightroom Classic CC

Lightroom Classic CC pruža vam moćne i jednostavne alate kako bi vaše fotografije izgledale nevjerojatno. Jednostavno organizirajte sve fotografije na svojoj radnoj površini i dijelite ih na razne načine.Uz Lightroom Classic CC, na raspolaganju su vam svi uređivački alati koji su vam potrebni kako bi vaše fotografije izgledale najbolje moguće. Pojačajte boje, učinite fotografije vibrantnima, uklonite objekte koji odvlače pažnju i izravnajte nakrivljene fotografije. Osim toga, zadnje izdanje pruža poboljšane performanse kako biste mogli uređivati još brže nego prije.

Illustrator CC

Kreirajte vrhunske ilustracije koristeći napredne vektorske alate, tipografiju i precizno crtanje. Radite brzo što god poželite, od kreiranja branda i marketinških materijala, do grafika za web i video.

Illustrator CC dolazi kao Cloud aplikacija, što vam omogućuje sinkronizaciju tema, radnih površina i projekata u samo nekoliko klikova. Nova verzija nudi još bolje performanse od svojih prethodnika te čitav niz novih i unaprijeđenih alata. Samo neki od njih su Live Corners s kojim jednostavno možete oblikovati uglove oblika, Pencil tool za precizno crtanje poteza, Typekit integration koji omogućuje odabir između više od 700 fontova i sinkronizaciju s vašim računalom, Image Tracing Engine, Pattern Creation i Gradient Strokes, kao i SVG export updates, koji vam omogućuje izvoz SVG datoteka prilagodljivih različitim veličinama ekrana i rezolucijama.

Adobe Premiere PRO CC

Adobe Premiere Pro CC softver kombinira nevjerojatne performanse s glatkim, restrukturiranim korisničkim sučeljem te mnoštvom novih fantastičnih kreativnih značajki. Neke od prednosti su novi i unaprijeđeni alati za uređivanje, stabiliziranje snimaka, direktno prebacivanje projekata između Adobe Premiere Pro CC i SpeedGrade CC softvera, podrška za 4K, 5K, 6K, ProRes, DNxHD i RAW sadržaje, proširene mogućnosti multicam uređivanja, precizna audio kontrola, Mercury Playback Engine i mnogo više.

Dreamwiever CC

Izradu, uređivanje i objavljivanje web stranica i mobilnih aplikacija, povezanim alatima i unaprijeđenom CSS Designeru, Dreamweaver CC omogućuje vam učinkovito i intuitivno kodiranje. Kompatibilan je s web standardima te podržava HTML5/CSS3 i jQuery, omogućava vam dijeljenje vašeg rada direktno iz aplikacije, kao i pristup svim najnovijim značajkama čim postanu dostupne.

Adobe Audition CC

Pruža visoke performanse uz alate za audio editiranje, miksanjee, restauraciju i razne efekte. Moćne značajke kao što su Sound Remover, koji jednostavno i brzo eliminira neželjene zvukove iz cijele datoteke, rastezanje klipova u realnom vremenu, automatsko poravnavanje govora i mnoge druge, omogućuju vam da realizirate vaše projekte brže nego ikada. Adobe® Audition® CC pruža vam pristup novim značajkama čim iste budu dostupne te je integriran s ostalim Adobe video alatima, što vam omogućuje jednostavnu i učinkovitu audio i video produkciju od početka do kraja.

Adobe XD CC

Prijeđite s koncepta na prototip brže pomoću Adobe XD, sveobuhvatno UX/UI rješenje za izradu web stranica, mobilnih aplikacija i još mnogo toga. S glatkom, snažnom izvedbom lako je stvoriti korisnička iskustva koja funkcioniraju i izgledaju izvrsno na bilo kojem zaslonu.

Stvoren za dizajn današnjice. Adobe XD je zamišljen kako bi zadovoljio potrebe današnjihUX/UI dizajnera, uz alate koji pružaju savršenu preciznost i performanse, te čine svakodnevne zadatke jednostavnijima. Koristite značajke koje će vam znatno uštediti vrijeme – poput Repeat Grid opcije i fleksibilnih alata pomoću kojih možete stvoriti sve – od grubih nacrta, do potpuno interaktivnih prototipova za bilo koji zaslon u nekoliko minuta.Mijenjajte dizajn i automatski pogledajte izmijenjeni prototip – bez potrebe za sinkronizacijom. Pregledajte prototip, čak i na iOS i Android uređajima, a zatim ih lako podijelite sa svojim timom.

Dimension CC

Olakšava grafičkim dizajnerima stvaranje visokokvalitetnih, fotorealističnih 3 D kreacija, a moguće je stvarati i kompozitne 2D i 3D snimke za izradu prototipa, vizualizacije i apstraktnu umjetnost.Vizualizirajte proizvode, dizajn ambalaža i slično – u stvarnom okruženju. Lako montirajte logo ili vektorsku grafiku na 3D model da biste vidjeli kako bi koncept vašeg dizajna izgledao u stvarnom životu. P omoću fotografskih alata koji vam omogućavaju da se krećete oko objekta, možete vidjeti kako vaša grafika izgleda iz bilo koje perspektive.

Dodajte nove dimenzije svojim kreacijama. Izradite jedinstvene digitalne slike, dizajnirajte pregled scenografije ili stvorite vlastiti izvorni umjetnički rad s fotorealističnim 3D efektima. Dimension CC otvara svijet 3D dizajna svim digitalnim umjetnicima.

Captivate (Trajna licenca ili godišnji zakup)

Uživajte u jedinstvenom iskustvu stvaranja inovativnih fluidnihokvira – brže izradite potpuno responzivan sadržaj za e-učenje, bezpotrebe za programiranjem. Automatski pretvorite računalno stvorenesadržaje u one prikladne za učenje na mobilnim uređajima. Zahvaljujućiintegracija s Adobe Typekit rješenjem, možete pisati visokokvalitetnimfontovima, za vizualno impresivne sadržaje koji se dosljedno prikazuju nasvim uređajima i preglednicima.

Zakoračite u budućnost uz pomoć platforme koja će vam omogućiti da stvorite gotovo bilo kakav responzivan sadržaj za e-učenje. Od simulacije aplikacija do HD demo proizvoda, modula za procjenu i više – sve sa samo jednim alatom. Uživajte u neusporedivoj vrijednosti, s više od 75.000 besplatnih sadržaja za e-učenje. Koristite Adobe Captivate Draft i jednostavno stvorite prezentacije. Jednostavno implementirajte i upravljajte tečajevima, uz objavljivanje jednim klikom na Adobe Captivate Prime LMS.

Brzo e-učenje. Postignite sve što želite uz pomoć jednog alata – kreirajte štogod vam jepotrebno, dizajnirajte prezentacije s Adobe Captivate Draft rješenjem i jednostavno ih pretvorite uresponzivne tečajeve. Uljepšajte sadržaj, zahvaljujući rastućoj kolekciji sadržaja.

Responzivno m-učenje. Stvorite sadržaj za m-učenje, prikladan za cijeli spektar mobilnihuređaja. Poboljšajte produktivnost koristeći nove fluidne okvire i kreirajte potpuno responzivansadržaj za mobilno učenje, bez programiranja.

Napredno e-učenje. Postignite štogod ste zamislili – pišite i razvijte vlastite kompleksne radneprocese. Prilagodite rezultate kroz konfiguriranje kondicionalne logike.

Imerzivno učenje kroz VR iskustvo. Učenici sad mogu iskusiti virtualnu stvarnost kroz VR naočale. Adobe Captivate sad podržava uvoz 360° sadržaja i dodavanje kvizova i drugih interaktivnih elemenata koji učenike uključuju u scenarije slične stvarnom životu.

Interaktivni videozapisi. Oživite videozapise zahvaljujući Adobe Captivateu. Izradite vlastite ili iskoristite postojeće YouTube zapise, dodajte pitanja na određenim točkama i provedite provjere znanja.

Pametno snimanje videozapisa – web kamere i zaslona. Stvorite HD videozapise studijske kvalitete i omogućite istovremeno snimanje web-kamere i sadržaja na zaslonu uz samo nekoliko klikova.

Bolje učenje uz Powerpoint. Ubrzajte proces stvaranja sadržaja za e-učenje uvozom PowerPoint prezentacija u samo nekoliko klikova. Pretvorite statične PowerPoint slajdove u sadržaj za e-učenje koji besprijekorno radi na svim uređajima. Poboljšajte iskustvo učenja dodavanjem interaktivnih elemenata i kvizova. (Ova značajka dostupna je samo za Windows operativni sustav)

Automatski pretpregled za sve uređaje. Pritisnite gumb za reprodukciju da biste vidjeli kako vaš sadržaj mijenja oblik, kako biste imali puni pregled toga koliko je vaš sadržaj odgovarajući za cijeli spektar veličina uređaja.

Presenter (kao trajna licenca)

Omogućuje kreiranje HD video materijala za interaktivna predavanja kako u učionici, tako i na daljinu. Istovremeno snimite video i sadržaj svog ekrana ili pretvorite svoje PowerPoint prezentacije u interaktivni materijal za eUčenje koji će uključivati i interaktivni kviz. Pratite napredak učenika i studenata zahvaljujući ugrađenim analitičkim mogućnostima ili kroz integraciju s LMS sustavima.Kreirajte video nastavni materijal u tri jednostavna koraka Brzo i jednostavno kreirajte kvalitetne video nastavne materijale, snimajući sadržaj vašeg ekrana zajedno s vašim audio ili videom. Koristite jednostavno sučelje i u tri klika uređujte i objavite vaš video.Pretvorite klasične slajdove u interaktivni materijal za eUčenje Pretvorite svoje PowerPoint prezentacije u interaktivni eLearning sadržaj. Dodajte svojim slajdovima kvizove, a zahvaljujući HTML5 podršci, omogućite učenicima pristup vašim nastavnim materijalima kroz različite preglednike.Pratite napredak svojih učenika i studenata kroz analitiku Iskoristite ugrađenu analitiku, pratite napredak učenika i jednostavno uočite kojim učenicima je potrebna dodatna pomoć u učenju.

Photoshop Elements 2019

Adobe Photoshop® Elements 2019 je jednostavan i intuitivan alat za obradu i organizaciju vaših fotografija koji donosi mnoge prednosti:

Automatsko kreiranje sadržaja. Prekrasni foto i video projekti i kolaži kreiraju se automatski za vas i dostupni su na početnom zaslonu čim otvorite program, zahvaljujući Adobe Sensei tehnologiji umjetne inteligencije. Pokretanje i korištenje programa je jednostavno i brzo – pogledajte što se promijenilo od zadnje verzije koju ste koristili, otkrijte zabavne stvari koje možete iskušati i inspirirajte se uz razne vodiče.

Inteligentno uređivanje. Neka vaše fotografije budu nevjerojatne, čak i ako nemate iskustva s njihovim uređivanjem, zahvaljujući automatiziranim mogućnostima uređivanja i detaljnim uputama. Podesite boje i svjetlo, uklonite nesavršenosti sa starih fotografija i otvorite zatvorene oči, poput magije. Osim toga, svojim fotografijama možete dodati uzbudljive efekte kako bi im pružili sasvim novi izgled.

Organizacija oko koje se ne morate truditi. Nered je lako smanjiti, kako biste bez problema pronašli, pregledali i uživali u svim vašim fotografijama. Automatski prijeđite sa stotina nepoznatih mapa na vizualni prikaz. Adobe Sensei umjetna inteligencija također vam omogućuje da pregledate svoje najbolje fotografije, odabrane na temelju kvalitete, lica i objekata. Fotografije su sad automatski organizirane po datumima, temama, ljudima i mjestima.

Podijelite svoje uspomene. Jednostavno ispišite fotografije, uokvirite ih ili dijelite s drugima. Brzo podijelite fotografije na društvenim mrežama.

Premiere Elements 2019

Adobe Premiere ® Elements 2019 jednostavan alat za izradu, obradu i dijeljenje atraktivnih videozapisa, donosi mnoge prednosti među kojima su:

Automatsko kreiranje sadržaja. Prekrasni foto i video projekti i kolaži kreiraju se automatski za vas i dostupni su na početnom zaslonu čim otvorite program, zahvaljujući Adobe Sensei tehnologiji umjetne inteligencije. Pokretanje i korištenje programa je jednostavno i brzo – pogledajte što se promijenilo od zadnje verzije koju ste koristili, otkrijte zabavne stvari koje možete iskušati i inspirirajte se uz razne vodiče.

Inteligentno uređivanje. Neka vaše fotografije budu nevjerojatne, čak i ako nemate iskustva s njihovim uređivanjem, zahvaljujući automatiziranim mogućnostima uređivanja i detaljnim uputama

Zapanjujuće kreacije. Dodajte videozapisima svoj stil – naslovima, efektima, prijelazima i temama. Izradite dinamičan video kolaž koristeći kombinaciju fotografija i videozapisa, da biste istobno prikazali mnoštvo uspomena. Potpuno novi način slaganja kolaža omogućava vam da spojite fotografije i kratke videozapise – jednim klikom.

Lako podijelite svoje uspomene s drugima. Kreirajte animirane GIF-ove za jednostavno dijeljenje na društvenim mrežama – lako podijelite sadržaj na mrežama kao što su YouTube, Facebook ili Vimeo, ili pak na TV-u ili disku.

Jednostavna organizacija sadržaja. Prebacite se iz pregleda stotine nepreglednih datoteka u vizualni pregled – automatski. Videozapisi automatski su poredani po datumu, a također možete jednostavno označiti zapise i pretraživati ih po mjestima ili događajima.

Adobe Frame Maker

Brz i snažan. Povećajte RPM pomoću Adobe FrameMaker (2019 izdanje) na temelju potpuno nove 64-bitne arhitekture. Uz pomoć FrameMaker lako je stvoriti duge, složene dokumente u XML-u i drugim formatima. Stvorite bogat sadržaj s neuporedivim mogućnostima obrade slike. PDF i HTML5 datoteke mogu se otvoriti i objaviti. Koristite značajke temeljene na najnovijim tehnologijama. Započnite s XML / DITA autorskim pravom – radni prostor jednostavan je za korištenje. Poboljšanje produktivnosti i mnoge druge značajke olakšavaju vaš posao.

RoboHelp

Sa RoboHelp (izdanjem za 2019. godinu) možete dizajnirati i isporučivati sadržaje svjetske klase za baze znanja. Novo korisničko sučelje promiče brže tijekove rada. Omogućava multimedijska iskustva s HTML5 i CSS3. Prilagodite izgled i predloške pomoću moćnog CSS i uređivača. Objavite sadržaj u responzivnim HTML5, PDF, aplikacijama i mnogim drugim formatima, bez obzira na veličinu zaslona, kako biste dosegli kupce na bilo kojem kanalu. Prilagodite svoj sadržaj pomoću dinamičnih filtera sadržaja. Olakšajte pretraživanje novim algoritmom, automatskim dovršavanjem i automatskom ispravkom. Krenite u saradnju s Gitom, SharePoint Onlineom i drugim, na sasvim novu razinu.

Premiere Rush

Aplikacija Adobe Premiere Rush na mobilnom uređaju omogućuje vam snimanje i uređivanje videozapisa u pokretu. Ako na radnoj površini imate i Premiere Rush, svi se vaši projekti automatski sinkroniziraju na radnoj površini. To vam omogućuje stvaranje videozapisa bilo gdje i na svim vašim mobilnim i stolnim uređajima. Premiere Rush na mobitelu ima iste značajke i mogućnosti kao Premiere Rush na radnoj površini. Dodatna značajka na mobilnom uređaju je mogućnost snimanja videozapisa i fotografija izravno iz Premiere Rush aplikacije.

Adobe ColdFusion

Razvijajte s laganim IDE-om brzo učitavanje. Radite brže i produktivnije s alatima koji vam pomažu u razvoju, testiranju, uklanjanju pogrešaka i implementaciji aplikacija. Automatski prepoznajte ranjivosti u vašem kodu. Prepoznajte uska grla s izvješćima iz alata za praćenje performansi. Definirajte vlastite prečace na tipkovnici, format i kôd utjecaja te proširite svoje mogućnosti snažnim proširenjima za još bolje rezultate. Iskoristite proširenja, podršku udaljenom projektu, integrirano upravljanje poslužiteljem, preglednik dnevnika i još mnogo toga – i preuzmite kontrolu nad svojim radnim okruženjem.

Video Express 2017 – Adobe Presenter

Stvorite, uredite i objavite bogate interaktivne HD videozapise u samo 3 koraka. Snimite bilo što na zaslonu ili feedu web kamere ili unesite videozapise sa svog tableta, telefona ili bilo kojeg vanjskog izvora. Pomiješajte ih na bilo koji način i uključite kvizove da biste bolje angažirali gledatelje. Koristite svoje videozapise za demonstracije proizvoda, učenje na daljinu, korisničku podršku, marketinške kolaterale ili sadržaj na društvenim mrežama i još mnogo toga.

Technical Communication Suite 2019

Izdanje Adobe Technical Communication Suite za 2019. godinu ima sve što je potrebno za pretvaranje tehničkih sadržaja u iznimna iskustva. Jednostavno autorski dugački, složeni XML i non-XML dokumenti. Omogućite visoko personalizirana interaktivna iskustva s najboljom pretragom u klasi. Stvorite responzivan sadržaj e-učenja i transformirajte prezentacije kako biste omogućili učenje na zahtjev. Surađujte u stvarnom vremenu s dijeljenim PDF recenzijama. Kombinira Adobe FrameMaker (izdanje 2019.), Adobe RoboHelp (izdanje 2019), Adobe Captivate (izdanje 2019), Adobe Acrobat Pro DC * i Adobe Presenter 11.1, kao i dodatne alate kao što je Adobe RoboScreen Capture.

Adobe  CONNECT  11

Zašto Adobe Connect?

žAudio-video konekcija sa do 100 učesnika bilo gdje u svijetu, u svakom trenutku. NEMA instalacije; klikom na link koji šalje administrator automatski ste povezani.

Uključite se u eLearning, sastanak ili prezentaciju na bilo kom uređaju sa bilo kog mjesta. Kao administrator (vlasnik licence) možete u svakom trenutku uključiti ili isključiti svakog sudionika Svaki učesnik može jednim klikom pokazati svoj DESKTOP i na njemu svi ostali vide video zapis dokument, prezentaciju ili bilo šta drugo, što želite podjeliti Svaku seansu je moguće snimiti i pohraniti na uređaju ili oblaku ili u arhivi Adobe, pod šifrom. Pokažite sudionika, njegov desktop, njegovu prezentaciju ili dokument ili bilo šta drugo ostalim učesnicima ili samo odabranima u tom trenutku. Kao administrator-voditelj, imate potpunu kontrolu  kroz cijeli tok učenja ili prezentacije Iskoristite pristupačni dizajn Adobe Connect da biste komunicirali sa osobama  s oštećenjima vida, sluha ili pokretljivosti. Od omogućavanja interaktivnog stvaranja sadržaja do kombiniranog učenja na zahtjev ili u učionici uživo, pa sve do upravljanja i praćenja organizacijskog učenja – pokriven je Adobeov eLearning paket. Sigurnosti infrastrukture u oblaku, naš inženjerski dizajn osigurava potpunu zaštitu za domaćine,  sudionike i povjerljive podatke o preduzeću.

Adobe Connect je dostupan kao godišnji zakup licence.!!!

Link proizvođača: Adobe