71000 Sarajevo, Džemala Bijedića 279F

Technical Communication Suite

Adobe

Technical Communication Suite

Adobe Technical Communication Suite pruža vam četiri vrhunska proizvoda koji transformišu vaš tehnički, e-učenje i poslovni sadržaj u izuzetna iskustva. Povećajte produktivnost dok radite na dugom, složenom XML i ne-XML sadržaju uz Adobe FrameMaker. Isporučite visoko personaliziranu pomoć, politiku i sadržaj baze znanja uz Adobe RoboHelp. Kreirajte prilagodljiv sadržaj za eLearning uz Adobe Captivate. Sarađujte u realnom vremenu sa zajedničkim PDF recenzijama sa Adobe Acrobat.

Adobe FrameMaker
Radite na dugom, složenom sadržaju produktivnije uz moćne mogućnosti Adobe FrameMaker-a. Autor u XML ili DITA sa moćnim radnim prostorom lahkim za korištenje. Stvorite bogata, impresivna iskustva koristeći online videozapise i rukovanje slikama bez premca. Sarađujte neprimjetno koristeći Online pregled. Lahko odnesite svoj sadržaj globalnoj publici uz novu podršku za XLIFF. Objavite za niz uređaja iz jednog izvora kao WYSIWYG PDF, Responsive HTML5, EPUB, mobilnu aplikaciju i još mnogo toga.

Adobe RoboHelp

Kreirajte i isporučite izuzetnu pomoć, pravila i procedure i sadržaj baze znanja uz Adobe RoboHelp, sada i na Macu. Autor mikrosadržaja koji pokreće chat botove, istaknute isječke u rezultatima pretraživanja i još mnogo toga. Stvorite zanimljiva iskustva koristeći HTML5 i CSS3. Učinite saradnju besprijekornom koristeći mogućnosti pregleda zasnovane na webu. Personalizirajte korisnička iskustva koristeći filtere dinamičkog sadržaja. Objavite sadržaj kao HTML5 bez okvira, PDF, mobilnu aplikaciju i još mnogo toga kako biste služili klijentima na svim dodirnim tačkama.

Adobe Acrobat

Uz Adobe Acrobat, uvijek ste povezani s alatima i dokumentima koji su vam potrebni da ostanete produktivni i radite sjajne stvari – bez obzira gdje se nalazite ili koji uređaj koristite. Uz Acrobat, iskoristite potencijal iz svojih PDF-ova s bilo kojeg uređaja.

Adobe Captivate (izdanje 2019.)

Sa izdanjem Adobe Captivate za 2019., osvojite nove pejzaže učenja pomoću pametnog autorskog alata koji vam omogućava da kreirate sve vrste eLearning sadržaja koji se potpuno prilagođava. Prihvatite budućnost dok bez napora dizajnirate moderna iskustva učenja koja impresivno koriste virtuelnu stvarnost i medijska sredstva od 360 stepeni. Pojačajte učenje zasnovano na videozapisima jednostavnim dodavanjem interaktivnosti videozapisima koje sami snimite ili donesete s YouTubea i povećajte angažman učenika.