71000 Sarajevo, Džemala Bijedića 279F

Adobe Fresco

Adobe

Fresco

Stupite u kontakt sa svojim platnom.
Napravljen za najnovije olovke i dodirne uređaje – sada uključujući iPhone – Adobe Fresco okuplja najveću svjetsku kolekciju vektorskih i rasterskih četkica, plus revolucionarne nove kistove uživo, kako bi pružio potpuno prirodno iskustvo slikanja i crtanja. Za umjetnike, ilustratore, animatore, skicere i sve koji žele otkriti ili ponovo otkriti radost crtanja i slikanja.

Četke sa sjajem. Radite s akvarelima i uljima koji cvjetaju i stapaju se na vaš dodir i koristite vektorske i rasterske četke na istom platnu. Adobe Fresco vam daje najveći i najnapredniji izbor kistova na svijetu, uključujući hiljade iz Adobe Photoshopa i proslavljenog majstora Kylea T. Webstera.

sa živim kistovima koji izgledaju, osjećaju se i djeluju baš kao prava stvar. Slikajte vodenim bojama koje cvjetaju i krvare u stvarnom vremenu. Zavrtite i razmazite kremasta ulja na svom platnu i povećajte debljinu boje za 3D efekat.

 na iPadu su napravljeni jedno za drugo. Koristite ih zajedno za kombinovanje slika, retuširanje umetničkih dijela, dodavanje teksta i kreiranje sa slojevima. Možete raditi na svojim projektima u bilo kojoj aplikaciji – sve što kreirate automatski se sprema u Cloud kada ste na mreži.

Animirajte svoje crteže. Možete animirati slojeve okvir po kadar ili voditi svoj crtež duž putanje kretanja.

Kreirajte efekte izobličenja pomoću alata Liquif, koji vam omogućava da gurate, povlačite, nabijate, naduvavate ili preuveličavate bilo koju oblast vašeg crteža za izgled u rasponu od suptilnog do prenaglašenog.

Magic Wand
Promijenite boje bez potrebe za praćenjem obrisa. Čarobni štapić automatski ističe boje koje odgovaraju onima koje odaberete kako biste ih mogli primijeniti na druge dijelove slike.

Dizajnirajte tekst dodavanjem i uređivanjem tekstualnih slojeva. Koristite vlastite fontove ili besplatne ponude Adobe Fontova uz besplatni Adobe Fresco plan ili nabavite sve u Adobe Fontovima uz plaćeni plan.