71000 Sarajevo, Džemala Bijedića 279F

SkySafe

Transoft - SkySAFE™

(zaštita neba od ptica, dronova i pokretnih mehaničkih prepreka)

SkySAFE nudi funkcije za brzu i pouzdanu analizu temeljenu na geografskom unosu. To omogućuje uvoz podataka o terenu i procjenu mogućih smetnji u postupcima prilaska i odlaska. Precizno modelirajte okruženje zračne luke, s jednom ili više pista, paralelno ili križanjem.

Površine za ograničenje prepreka mogu se stvoriti u samo nekoliko sekundi, sa ili bez linija intervala.

SkySAFE™ osigurava poštivanje:

SkySAFE sadrži skup alata za analizu utjecaja uvezenih ili pojedinačno navedenih prepreka na:

Softver se temelji na korisničkom unosu i programskim programskim metodama koje pružaju najveću preciznost u pogledu predmeta kao što su vrste piste (duljine i širine), pomaknuti pragovi, uzdužne visine piste, lokacije i dimenzije površine te ukupni 3D prikazi. Sve to znači smanjenje vremena crtanja CAD-a i smanjene troškove izrade plana.

Napredni softver temeljen na CAD-u za modeliranje površina za ograničavanje prepreka i kontrolu smetnji prepreka. Za instalaciju potreban je Autodesk AutoCAD 2013 – 2022 ( osim LT verzije) ili Autodesk Civil 3D  2013 – 2022, na bilo kojoj Win platformi.

Prilikom generiranja površine ograničenja prepreka, možete birati između generiranja jedne spojene
površine ili kao pojedinačnih dijelova. Detalji kao što su konturne linije za intervale elevacije mogu se
dodati ako trebate prenijeti 3D zračni prostor u jednostavnom 2D formatu.

SkySAFE je u stanju da modelira složena okruženja sa više pista, uključujući ukrštanje i paralelne piste. Nakon što je model piste izgrađen, generiranje spojene površine ograničenja prepreka, ili pojedinačnih dijelova za svaku pistu, udaljeno je samo nekoliko sekundi.

Kreirajte SkySAFE teren uvozom podataka o koordinatama! Softver omogućava brzu i pouzdanu
analizu na osnovu geografskog unosa. Procijenite rezultirajuće dozvole i potencijalno ometanje
procedura prilaza i odlaska.

Prilagodite način na koji se vaša površina prikazuje. Na primjer, možete bojom označiti prepreke i raskrsnice terena na osnovu njihove visine. Ovo vam omogućava da brzim pogledom na objekt odredite ozbiljnost prodora prepreke.