71000 Sarajevo, Džemala Bijedića 279F

Substance 3D Sampler

Profesionalni softver

Substance 3D Sampler

Digitalizirajte i obogatite sredstva za 3D.
Substance 3D Sampler je u srcu vašeg 3D toka posla. Lahko transformišite sliku iz stvarnog života u fotorealističnu površinu ili HDR okruženje.

➢ Kombinujte i pomiješajte materijale.

Kombinujte više materijala i parametarskih filtera kako biste stvorili naprednije površine. Pristupite hiljadama materijala o Substance 3D Assets i Substance 3D Community Assets. Mogućnosti su beskrajne.

➢ Opsežna biblioteka sadržaja za početak.

Prevucite i ispustite svoju sliku, dodajte nekoliko unaprijed napravljenih filtera i voila — biblioteka generatora, filtera i efekata jednim klikom omogućava vam da brzo eksperimentišete i dobijete rezultate u samo nekoliko klikova. Pošaljite svoja sredstva direktno u Substance 3D Painter i Stager.

➢ Srce vašeg 3D toka posla.

Koristite generatore i filtere iz Designera, kompozitna svjetlosna okruženja za Stager ili pošaljite materijale i svjetla Painteru. Možete čak i uređivati svoje 2D ulaze direktno u Adobe Photoshopu. Birajte između raznih unaprijed postavljenih postavki za izvoz za sve glavne 3D aplikacije.

➢ Pretvorite slike iz stvarnog svijeta u 3D materijale.

Lako uvezite referentnu fotografiju ili je snimite u pokretu uz Adobe Capture i transformirajte je u visokokvalitetni 3D materijal sa funkcijama koje pokreće Adobe Sensei. Blisko uparite originalnu površinu iz stvarnog života i kreirajte bešavne materijale za pločice od vaših snimaka.