71000 Sarajevo, Džemala Bijedića 279F

WinDVD Pro 12

COREL

WinDVD Pro 12

  • Vodeći Blu-ray & DVD softver.
  • Podrška za 4K video;
  • Podržano više datoteka, uključujući HEVC (H.265);
  • Čist, moderan interfejs;
  • Unaprijeđeno: Glatka reprodukcija sa velikom brzinom kadrova.

Od 4K video zapisa visoke rezolucije i HEVC (H.265*), do 3D videa, DVD-a i Blu-ray-a, uživajte u velikom izboru formata sa zadivljujućom kvalitetom, Dolby zvukom i još mnogo toga. Intuitivne kontrole u ažuriranom, modernom interfejsu omogućavaju vam da lahko i fino podesite video i audio. Plus, uživajte u glatkijoj reprodukciji uz nove performanse od 240 fps

NUDIMO SAMO NAJBOLJE

Karakteristike WinDVD Pro 12

Najšira podrška za video i audio format

video

Podrška za fajlove

Uživajte u oštroj, živopisnoj reprodukciji svih najpopularnijih formata datoteka, uključujući novi 4K video i HEVC (H.265). Takođe uživajte u Blu-ray 3D, BD-Live, BDXL, AVCREC, DivX, FLV, Windows Media (WMV), DVD-Video, MPEG, MTS, M2TS, MKV, MP4, 3GP i još mnogo toga!
home-theater

Bioskopski surround zvuk

Oduševite se kinematografskim surround zvukom, podržan od strane lidera u industriji Dolby i DTS. WinDVD Pro 12 nudi širok spektar podrške za najmoćnije dostupne audio tehnologije.
sound

Specijalni audio efekti

Postavite svoj zvuk tako da odgovara vašem okruženju. Na prometnoj, bučnoj lokaciji? Postavite svoje kontrole na "Noisy" i pojačajte nivoe zvuka. Kod kuće? Isprobajte efekat 'Theatre' da sačuvate originalni dinamički raspon filma i isporučite zvuk kino-kvaliteta.