71000 Sarajevo, Džemala Bijedića 279F

CorelDRAW Graphics Suite Enterprise 2022

COREL

CorelDRAW Graphics Suite Enterprise 2022

CorelDRAW Graphics Suite Enterprise 2022 je softverski paket za grafički dizajn, ilustracije, prijelom, uređivanje fotografija, web-grafiku i web dizajn. U kompletnom grafičkom paketu pronaći ćete sve potrebne alate za izradu profesionalnih vektorskih ilustracija, tipografije, uređivanje fotografija, kolaboraciju i još puno toga. Najnaprednija verzija do sada idealna je za svakog dizajnera, od početnika do profesionalca.

Kompanija Corel izbacila je, 8. marta ove godine, novu verziju softvera pod imenom CorelDRAW Graphics Suite 2022. Okarakterisan je kao potpun i kompletiran set alata za profesionalni dizajn, pomoću koga je moguće kreiranje vektorskih ilustracija, rasporeda, uređivanje fotografija i rad na tipografskim projektima.

CorelDRAW Graphics Suite Enterprise 2022 je trajna licenca koja uključuje jednogodišnje održavanje i može se instalirati na Windows ili Mac operativni sistem. Održavanje uključuje automatska ažuriranja s najnovijim karakteristikama i aplikacijama čim postanu dostupne, uključujući novu verziju softvera ako ona postane dostupna tokom razdoblja održavanja, što znači da korisnik ne mora kupovati novu trajnu licencu kada izađe nova verzija. Kako bi korisnici zadržali pristup svim prednostima, preporučujemo obnovu održavanja nakon što istekne godina dana uključenog održavanja.

Aplikacije u CorelDRAW paketu

CorelDRAW 2022

Za vektorske ilustracije i izgled stranice.

Corel PHOTO-PAINT

Za uređivanje fotografija i dizajn zasnovan na pikselima.

Corel Font Manager 2022

Za istraživanje i upravljanje fontovima

PowerTRACE

Za precrtavanje bitmapa u vektore

CorelDRAW.app

Vektorska ilustracija i grafički dizajn putem web preglednika.

CorelDRAW.app for iPad

Aplikacija za ilustraciju vektora i grafički dizajn na iPad-u.

CAPTURE

Za snimanje ekrana.

AfterShot 3 HDR

Za uređivanje fotografija u RAW formatu.

NUDIMO SAMO NAJBOLJE

Profesionalni alati za dizajn na dohvat ruke

Šta je novo u CorelDRAW Graphics Suite 2022?

Brže uređivanje fotografija

Budite nevjerovatno kreativni s novim, nedestruktivnim unaprijed postavljenim podešavanjima koja se mogu slagati i potpuno transformiranim dockerom za podešavanje koji je do 10 puta brži nego prije. Uživajte u brojnim unapređenjima, koja su inspirisana korisnicima koji se često koriste alatima za uređivanje fotografija. Očekuje vas ažuriran meni za podešavanja sa novim alatima, prečicama i komandama;

Optimizovano iskustvo učenja

Pronađite personalizovan sadržaj za učenje u novom docker-u za učenje i pretražujte sadržaj na internetu koristeći Explore tab. Zahvaljujući urađenoj optimizaciji uskoro će na dohvat ruke da vam budu obuke koje su potrebne baš vama. To bi trebalo da doprinese još uspešnijem radu u alatu. Dakle, nije potrebno da izađete iz alata kako biste našli obuke o samom alatu, sada je moguće da to radite unutar samog alata;

Unaprjeđenja inspirisana korisnicima

Iz kompanije Corel vjeruju kako će usvojeni prijedlozi za unaprjeđenja, od strane već postojećih korisnika Corel alata, biti od koristi i onima koji nisu uspjeli da izraze svoje prijedloge ili se još uvijek ne koriste ovim alatom. Takođe, pozivaju sve nove, stare i postojeće korisnike da doprinesu dizajnu i razvoju CorelDRAW Graphics Suite alata, tako što će ih poslati samoj kompaniji, ali i glasati za ideje drugih korisnika.

Najšira podrška za video i audio format

video

Podrška za fajlove

Uživajte u oštroj, živopisnoj reprodukciji svih najpopularnijih formata datoteka, uključujući novi 4K video i HEVC (H.265). Takođe uživajte u Blu-ray 3D, BD-Live, BDXL, AVCREC, DivX, FLV, Windows Media (WMV), DVD-Video, MPEG, MTS, M2TS, MKV, MP4, 3GP i još mnogo toga!
home-theater

Bioskopski surround zvuk

Oduševite se kinematografskim surround zvukom, podržan od strane lidera u industriji Dolby i DTS. WinDVD Pro 12 nudi širok spektar podrške za najmoćnije dostupne audio tehnologije.
sound

Specijalni audio efekti

Postavite svoj zvuk tako da odgovara vašem okruženju. Na prometnoj, bučnoj lokaciji? Postavite svoje kontrole na "Noisy" i pojačajte nivoe zvuka. Kod kuće? Isprobajte efekat 'Theatre' da sačuvate originalni dinamički raspon filma i isporučite zvuk kino-kvaliteta.