Trajne licence:

Cinema 4D

Nova poboljšanja u UV procesu rada, poboljšano pakiranje i automatski UV zračenja Poboljšani alati za odabir, alati za vizualizaciju i progresivno odvijanje tijeka rada novi algoritmi za pakiranje i optimiziranje razlučivost teksture.
Nova mogućnost automatskog odmotavanja UV-a koja se temelji na licenciranoj tehnologiji Olakšano stvaranje osnovnog omota s minimalnim izobličenjem i preklapanjem Nova jezgra Cinema 4D pruža okvir za najbolju upotrebu grafičke tehnologije Precizniji prikaz 3D scene, poboljšanom filtriranju i performansama s više instanci. GLTF izvoz korisnicima nudi fleksibilan format za dijeljenje 3D animacija Integracija GoZ-a nudi gladak tijek rada s Pixologic ZBrush-om za napredno oblikovanje. Podrška za Nodal materijale u FBX-u i Cineware proširuju cjelovit napredni materijal. Uz mnoštvo malih poboljšanja upotrebljivosti, alati za modeliranje su brži i robusniji, bolje čuvaju mrežaste atribute poput UV i vertex mapa, zahvaljujući novoj arhitekturi jezgre.

Jednostavan za učenje i izuzetno moćan: Cinema 4D savršen je paket za sve 3D umjetnike koji žele postići brze rezultate bez ikakvih problema. Početnici i iskusni profesionalci mogu iskoristiti široku paletu alata i značajki Cinema 4D za brzo postizanje zapanjujućih rezultata. Legendarna pouzdanost Cinema 4D također ga čini savršenom aplikacijom za zahtjevnu, brzu 3D proizvodnju.

MODELIRANJE: Potpuno novi Caps and Bevels nude više od maštovitih logotipa i teksta, a poboljšanja Volume Modellinga i Modeliranja Core Updates nude učinkovitije i ubrzane tijekove rada.

ANIMACIJA: Obožavat će te novi Field Force za kontrolu dinamike, Mixamo Rig za brzo i jednostavno dodavanje animacije likova i mnoštvo poboljšanja radnog tijeka dodanih u polja.

PRIKAZ: Nova tehnologija kompanije Denoiser, novi čvorovi materijala, poboljšanja toka rada čvorova i značajna ažuriranja ProRendera učinit će vašu kreativnost nevjerojatnim slikama.

Cinema 4D je podesan za lice s podrškom za HiDPI prikaze i neka podešavanja izbornika. Novi inspektor olakšava pronalaženje, povezivanje i prikupljanje a alat za transformiranje UV zraka nudi dodatne alate za upravljanje UV zrakama.

Link proizvoda: MAXON Cinema 4D

CINEBENCH

To je testni paket u stvarnom svijetu koji procjenjuje hardverske mogućnosti vašeg računala. Poboljšanja Cinebench Release 20 odražavaju sveukupni napredak CPU-a i tehnologije prikazivanja posljednjih godina, pružajući preciznije mjerenje sposobnosti Cinema 4D da iskoristi višestruke CPU jezgre i moderne značajke procesora dostupne prosječnom korisniku. Najbolje od svega: besplatno je. Naručite ga uz 4D.!!!

Tko treba koristiti Cinebench? Svi koji trebaju procijeniti rad hardvera trebali bi dodati Maxon Cinebench u svoj testni arsenal. Administratori sustava mogu koristiti Cinebench za donošenje odluka o kupnji, novinari mogu koristiti rezultate u pregledu hardvera, proizvođači hardvera mogu koristiti povratne informacije u optimizaciji svojih najnovijih proizvoda.

Svaki vlasnik računala može procijeniti njihov pojedinačni sustav. Za razliku od apstraktnih referentnih vrijednosti, koji testiraju samo određene funkcije CPU-a, Cinebench nudi referentnu vrijednost u stvarnom svijetu koja uključuje Cinema 4D korisničke zadatke za mjerenje performansi sustava.

Link proizvoda: Cinebench

CINEWARE

Maxonov revolucionarni Cineware alat dostupan je u After Effects CC, daleko najbolje rješenje za neprimjereno integriranje 3D materijala u kompozicije After Effects, od 2013. Cineware ne samo da omogućuje učitavanje matičnih Cinema 4D datoteka u A. Effects kao drag & drop, nego i daje vam potpunu kontrolu nad 3D elementima tokom cjelokupnog postprodukcijskog procesa. Želite odabrati i izmijeniti pojedine slojeve ili predmete na Cinema 4D sceni? Ništa lakše od toga! Stvaranje konačnih prikazivanja ili pojedinačnih prolazaka izravno u AE CC? Vaš 3D tok rada u After Effects CC-u nikad nije bio lakši.

Vaš tok rada sada teče još bolje. Pomoću Cinewarea, Cinema 4D datoteke mogu se izvorno otvoriti u Adobe After Effects CC. Dodajte 3D sadržaj kao slojeve svojim kompozitima i radite s pojedinačnim Cinema 4D elementima kao što su kamere, slojevi, Null objekti i svjetlo izravno u After Effects CC.

Prijenos C4D elemenata u After Effects bez gnjavaže. Upotrijebite Cineware za stvaranje novih Cinema 4D scena unutar After Effects CC-a i sami stvorite sve 3D elemente koji su vam potrebni za scenu. Jedinstvena prednost: Ako nemate licencu Cinema 4D, automatski imate pristup Cinema 4D Lite, koji je uključen u After Effects CC i sadrži važne osnovne značajke koje vam omogućuju stvaranje vlastitih 3D objekata i scena.

Link proizvoda: Cineware

REDSHIFT

Kvaliteta koja oduzima dah, bez kompromisa. Redshift je prvi svjetski pristrani grafički ubrzani GPU. Upotrebljava se u proizvodnji vodećih studija širom svijeta zbog nevjerojatno brzog GPU-a – čak 10 do 50 puta bržeg od prikazivanja CPU-a.

Redshift nije samo najbrži svjetski render, već nudi najviše mogućnosti i fleksibilnosti među svim GPU renderima. Njegov bogat set značajki uključuje prekidače za zračenje, fleksibilne mreže za zasjenjenje, zamućenje pokreta, AOVs, duboki izlaz, slojeviti EXR i još toga. Za razliku od ostalih GPU rendera, Redshift je render koji vam omogućuje prilagođavanje kvalitete pojedinih tehnika kako bi se postigla najbolja ravnoteža performansi i kvalitete za vašu proizvodnju.

Link proizvođača: REDSHIFT

Link proizvođača: Maxon