71000 Sarajevo, Džemala Bijedića 279F

LandsDesign

Profesionalni softver

LandsDesign

Je profesionalni softver za dizajn krajolika sa BIM tehnologijom. Omogućuje vam izradu 2D crteža i 3D tehničkih modela projekta, dok se lako prebacujete između 2D i 3D samo jednim klikom. Korištenjem BIM tehnologije, Lands Design automatski generira liste popisa biljaka i drugih materijala i omogućava vam laku suradnju s drugim arhitektonskim i građevinskim softverom podržanim od Autodesk® AutoCAD®.

Lands Design ima brzo i intuitivno korisničko sučelje koje korisnicima omogućava brzo učenje. Sadrži više od 80 specifičnih naredbi za proširenje mogućnosti AutoCAD-a.

Glavne značajke koje pojednostavljuju procese CAD dizajna u Lands Design uključuju:

Moćni alati za modeliranje terena za stvaranje terena, zemljane radove i stvaranje terena označavanjem lokacije na mapi.

Baza biljaka s više od 2000 biljaka potpuno prilagodljiva Landscape ¨ uređivačem biljaka¨, što vam omogućava da proizvedete novu vrstu ili izmijenite karakteristike i 3D model postojeće.

Alati za dokumentaciju za pripremu tehničkih planova kao što su plan dimenzija, plan rasporeda sadnje i plan navodnjavanja, izrada lista, etiketa itd.

Alati za vizualizaciju za stvaranje animacije sa sezonskim promjenama biljaka i rastom biljaka, varijacijama prikaza, filtrima slike itd.

Lands Design se distribuira na osnovu politike „pokušaj prije nego što kupiš“. To znači da ga možete besplatno preuzeti, isprobati i provjeriti radi li prije nego što donesete odluku o kupnji.

Trial verzija:

Verzija 5.7: velika poboljšanja u performansama!

Ova nova verzija popravlja sve poznate greške i dolazi sa 2 glavne nove karakteristike: proširena baza podataka o postrojenjima i podrška za IFC fajlove.

Baza podataka o biljkama

Nedavno smo radili na proširenju naše baze podataka o biljkama koja pokriva glavne ukrasne i autohtone biljke širom svijeta. Prethodna baza podataka je uključivala 2000 biljaka, a sada smo je povećali na 8000 vrsta. Osim toga, dijalog baze podataka biljaka je poboljšan dinamičkom detekcijom filtera prilikom traženja biljnih vrsta. Slobodno ga otkrijte sami!

Spisak novosti i detalja Lands Design 5.6: