71000 Sarajevo, Džemala Bijedića 279F

WordPerfect Office

COREL

WordPerfect Office

Iskusite prednosti legendarnog uredskog paketa.


WordPerfect Office  uvodi najnoviju verziju kancelarijskog paketa koji podržava vaše svakodnevne radne potrebe-od izrade dokumenata i prezentacija do kreiranja impresivnih tabela! Objavite svoju e-knjigu, uredite PDF, uvezite ili izvezite datoteke u više od 60 različitih formata i još mnogo toga, sve uz ovaj korisnički prilagođen paket. Bilo da ste novi u WordPerfect-u ili ste bili ključni u oblikovanju naših poboljšanja putem kritičnih povratnih informacija, učinili smo jednostavnijim i intuitivnijim otkrivanje alata koji su vam potrebni da nadmašite očekivanja – uključujući i vaša vlastita.

Uz kompatibilnost preko 60 formata datoteka, uključujući Microsoft, i moćne Reveal Codes, kontrola dokumenata nikada nije bila lakša. Iskoristite Quattro Pro da napravite sveobuhvatne tabele za budžete, fakture, troškove i priznanice. Otvarajte, uređujte i kreirajte datoteke, uključujući Microsoft Excel, da biste organizirali, analizirali i dijelili podatke. Pripremite, dizajnirajte, a zatim isporučite zadivljujuće prezentacije. Kompatibilnost s Microsoft PowerPoint datotekama i bežičnim daljinskim upravljačima osiguravaju efikasnost.Koristite WordPerfect Lightning za prikupljanje teksta i slika iz više izvora, a zatim ponovo iskoristite ono što vam je potrebno izvozom dokumenta, slanjem e-pošte ili objavljivanjem na blogu.

NUDIMO SAMO NAJBOLJE

Poboljšane opcije u WordPerfect Office-u :

Šta je novo u WordPerfect Office ?

Oksfordski sažeti rječnik, Sada standardni u WordPerfect Office , Oksfordski sažeti rječnik sadrži desetine hiljada definicija, fraza, fonetskih pravopisa iz svih vrsta engleskog jezika širom svijeta, kao i naučne i specijalističke riječi. Povratne informacije u aplikaciji, Dajte prijedloge za WordPerfect, Quattro Pro i Presentations unutar aplikacije i omogućite drugim korisnicima da procijene i daju povratne informacije o vašim idejama.

Najšira podrška za video i audio format

video

Podrška za fajlove

Uživajte u oštroj, živopisnoj reprodukciji svih najpopularnijih formata datoteka, uključujući novi 4K video i HEVC (H.265). Takođe uživajte u Blu-ray 3D, BD-Live, BDXL, AVCREC, DivX, FLV, Windows Media (WMV), DVD-Video, MPEG, MTS, M2TS, MKV, MP4, 3GP i još mnogo toga!
home-theater

Bioskopski surround zvuk

Oduševite se kinematografskim surround zvukom, podržan od strane lidera u industriji Dolby i DTS. WinDVD Pro 12 nudi širok spektar podrške za najmoćnije dostupne audio tehnologije.
sound

Specijalni audio efekti

Postavite svoj zvuk tako da odgovara vašem okruženju. Na prometnoj, bučnoj lokaciji? Postavite svoje kontrole na "Noisy" i pojačajte nivoe zvuka. Kod kuće? Isprobajte efekat 'Theatre' da sačuvate originalni dinamički raspon filma i isporučite zvuk kino-kvaliteta.