Trajne i Cloud aplikacije :

ABBYY FineReader 15 (Win ili MAC)

Pretvaranje, uređivanje, dijeljenje i suradnja na PDF-ovima i skeniranje na digitalnom radnom mjestu. FineReader PDF omogućava stručnjacima da povećaju učinkovitost na digitalnom radnom mjestu. Zahvaljujući najnovijoj ABR tehnologiji utemeljenoj na AI tehnologiji, FineReader olakšava digitalizaciju, preuzimanje, uređivanje, zaštitu, dijeljenje i suradnju na svim vrstama dokumenata u istom tijeku rada. Sada se informacijski radnici mogu još više usredotočiti na svoju stručnost, a manje na administrativne zadatke.

Digitalizirajte, dohvatite, uredite, zaštitite, dijelite i surađujte na svim vrstama dokumenata u jednom tijeku rada. Uredite digitalne i skenirane PDF dokumente s novom pronalaženjem: ispravite cijele rečenice i odlomke ili čak prilagodite izgled. Uključite papirnate dokumente u digitalno radno mjesto pomoću ACR-ove OCR tehnologije kako biste pojednostavili svakodnevni rad.Iskoristite jednokratno plaćanje i progresivne popuste na količinu kako biste maksimizirali učinak u svojojorganizaciji.Uvedite jedno PDF rješenje u svoju organizaciju kako biste osigurali da više dionika može nesmetano surađivati.

Link proizvođača: ABBYY FineReader 15

ABBYY FineReader 15 Corporate

ABBYY FineReader 15 Corporate je sve-u-jedan OCR i PDF softverska aplikacija za povećanje poslovne produktivnosti u radu s dokumentima. Pruža moćne, ali jednostavne alate za korištenje i dohvaćanje informacija zaključanih na papirnatim dokumentima i PDF-ovima.

Mogućnosti automatske pretvorbe dokumenata omogućavaju korisnicima ABBYY FineReader Corporate da rade s mrežnim višenamjenskim uređajima (MFP). Alati za mrežnu suradnju omogućavaju obradu velikog broja dokumenata u kratko vrijeme. Na kraju, fleksibilno corporate licenciranje i centralizirano upravljanje licencama preko LAN-a, omogućavaju optimiziranje troškova za softver u tvrtki i štede vrijeme za instalaciju softvera i upravljanje licencama.

Concurrent licencu moguće je koristiti na bilo kojem umreženom računalu u pojedinom uredu, s time da je istovremeni rad moguć najviše na onoliko računala koliko “Concurent use” licenci korisnik ima kupljeno.

Minimalna količina za narudžbu za Concurrent use je 5 licenci.

ABBYY Vantage

ABBYY Vantage je IQ platforma sljedeće generacije za tvrtke, koja pruža vještine potrebne za razumijevanje i stvaranje smisla iz sadržaja pretvarajući nestrukturirani sadržaj u strukturirane, djelotvorne informacije. Vantage pomaže organizacijama da ubrzaju svoju digitalnu transformaciju dopunjavanjem inteligentnih platformi za automatizaciju poput automatizacije robotskog procesa (RPA) i automatizacije poslovnih procesa (BPA) s novim i naprednim kognitivnim vještinama da se ponašaju poput ljudi.

Izgrađen pomoću ABBYY Content IQ tehnologije, ABBYY Vantage mijenja način na koji radimo napajajući novu digitalnu radnu snagu s vještinama potrebnim za donošenje inteligentnih poslovnih odluka. Vantage minimalizira složenost tehnologija poput OCR-a i strojnog učenja, što olakšava postavljanje i konfiguriranje procesa usredotočenog na sadržaj. Ne treba biti programer ili stručnjak za AI ili ML – platforma Vantage obrađuje svu složenost iza kulisa i pruža korisnicima analizu kako sustav uči i poboljšava se.

Vantage Content IQ sposobnosti spremaju OCR, strojno učenje i napredne AI tehnologije i pruža ih kao potrošnu vještinu unutar RPA ili druge automatizacijske platforme nove generacije. Vantage donosi izuzetan ROI uklanjanjem kašnjenja procesa i smanjenjem troškova povezanih s ljudskim sudjelovanjem čineći vaše robote i procese pametnijima i učinkovitijima.

Link proizvođača: ABBYY Vantage

ABBYY TIMELINE

Znajte svoje procese. Posjedujte svoje procese.Jedina cjelovita platforma za inteligenciju procesa koja je izgrađena za transformiranje cijelog vašeg poslovanja.Poboljšanje vaših procesa započinje razumijevanjem vaših procesa. ABBYY Timeline je platforma za inteligenciju procesa koja omogućuje tvrtkama da koriste informacije sadržane u svojim sustavima kako bi stvorili vizualni model svojih procesa, analizirali ih u stvarnom vremenu kako bi identificirali uska grla i predvidjeli buduće ishode kako bi se olakšalo donošenje odluka o ulaganjima u tehnologiju.

Velika većina izvođenja procesa danas se prati, upravlja i izvodi kroz bilo koji broj IT sustava zapisa. To znači da već imate podatke o gotovo svim aspektima bilo kojeg svog procesa. Potreban vam je pravi alat za ponovno stvaranje krajnjeg pregleda izvršenja procesa. Tradicionalni alati, nadzorne ploče i izvješća ne mogu to stvoriti za vas. ABBYY Vremenska crta može.

Kada se pravilno gutaju, spajaju i analiziraju, ovo bogatstvo podataka može se upotrijebiti za otkrivanje obrazaca i uvida koji osvjetljavaju staze do boljeg korisničkog iskustva i nove operativne učinkovitosti. Primjenom napredne umjetne inteligencije i strojnog učenja možete predvidjeti i prognozirati procese u budućnosti, istovremeno optimizirajući poslovanje kroz praćenje u vremenu.

Link proizvođača: ABBYY TIMELINE

FlexiCaptureInvoicesLogo

ABBYY® FlexiCapture®

Automatizacija poduzeća započinje s sveobuhvatnom platformom za prikupljanje, obradu, potvrdu i isporuku pravih podataka u kritične procese. ABBYY FlexiCapture je inteligentna platforma za obradu dokumenata građena za potrebe današnjih složenih digitalnih poduzeća. FlexiCapture objedinjuje najbolje NLP, strojno učenje i napredne mogućnosti prepoznavanja u jedinstvenu platformu na razini poduzeća za obradu svake vrste dokumenta, od jednostavnih obrazaca do složenih dokumenata slobodnog oblika i svake veličine posla, od ad hoc pojedinačnih dokumenata do veliki serijski poslovi koji zahtijevaju teške SLA-ove.

Orkestrirajući proces od kupnje do isporuke, FlexiCapture hrani poslovne aplikacije usmjerene na sadržaj poput RPA i BPM, pomažući organizacijama da se usredotoče na korisničku uslugu, smanjenje troškova, usklađenost i konkurentsku prednost.

Link proizvođača: ABBYY  FlexiCapture

ABBYY FineReader Server

Automatizirani poslužitelj za pretvorbu velikih količina podataka. Dizajniran za pretvaranje velikih količina dokumenta, ABBYY FineReader Server automatski pretvara velike zbirke dokumenata u digitalne biblioteke koje se mogu pretraživati. Naš poslužitelj OCR i PDF pretvorba nudi skenirane i elektroničke dokumente u PDF, PDF / A, Microsoft Word ili druge formate za pretraživanje, dugoročno zadržavanje, suradnju ili dodatnu obradu – brzo, točno i automatski. Standardizirajte svoj sadržaj. Pretvorite zbirke dokumenata u standardizirane, dobro organizirane digitalne knjižnice. FineReader Server je brzo implementiran i jednostavan za održavanje, tako da možete brže početi dobivati rezultate.

Omogućite konverzije po potrebi tijekom sata ili zakazajte obradu skupa kako biste optimizirali upotrebu hardverskih resursa. FineReader Server ne zahtijeva posebnu obuku ili prethodno znanje za pokretanje procesa pretvorbe. Napravite digitalne dokumente koji se mogu lako pohraniti, brzo distribuirati u specijalizirane sustave ili dijeliti među timovima. Poslovni korisnici mogu brzo pretražiti digitalne arhive radi dokumenata koji sadrže relevantne ključne riječi.

Link proizvođača: ABBYY FineReader Server

Link proizvođača: ABBYY