71000 Sarajevo, Džemala Bijedića 279F

Substance 3D Stager

Profesionalni softver

Substance 3D Stager

Vaš potpuno opremljen virtuelni studio.
Izgradite i sastavite 3D scene u ovom intuitivnom alatu za postavljanje. Postavite sredstva, materijale, svjetla i kamere. Izvozite i dijelite medije, od slika do web i AR iskustva.

Lands Design ima brzo i intuitivno korisničko sučelje koje korisnicima omogućava brzo učenje. Sadrži više od 80 specifičnih naredbi za proširenje mogućnosti AutoCAD-a.

Alati za dočaravanje vaših ideja.
Izgradite svoje realistične 3D scene brzim i efikasnim pametnim alatima. Blokirajte oblike, ukačite elemente, aktivirajte fiziku kako biste izbjegli sudare između modela i generirajte jednostavna svjetla.

Pristupite širokoj mreži resursa.
Stager dolazi sa modelima, materijalima i svjetlima za početak. Ili istražite i koristite hiljade vrhunskih sredstava koje su napravili naši 3D stručnjaci i uključeni u vaš plan za 3D prikupljanje tvari.

Funkcije u Stageru daju vam odlične alate za postavljanje i izlaganje vaših projekata.

Osvetljenje je olakšano

Poboljšajte svoje osvjetljenje pomoću uređivača svjetla okruženja ili dodajte fizička 3D svjetla svojoj sceni za napredni dizajn svjetla.

Svijest o fizici

Postavite realistične kolizije između objekata tokom pozicioniranja i transformacije.

Podrška za različite formate

Uživajte u podršci za niz formata od CAD (za poslovne korisnike) do USD i glTF, kao i parametarskih materijala, svjetala i modela.

Izlog projekta

Uvezite svoje Painter projekte u Stager jednim klikom i nastavite gdje ste stali.

Interaktivni radni prostor

Prebacivanje između renderiranja u stvarnom vremenu i interaktivnog praćenja putanje uz zadržavanje visokog vizualnog kvaliteta.