71000 Sarajevo, Džemala Bijedića 279F

Maya

Maya

AUTODESK Maya

Maya je profesionalni 3D softver za kreiranje realističnih likova i efekata vrijednih blockbustera.
Oživite uvjerljive likove uz zanimljive alate za animaciju.

Oblikujte 3D objekte i scene pomoću intuitivnih alata za modeliranje. Stvorite realistične efekte—od eksplozija do simulacije tkanine.

Zašto koristiti Mayu?

Ubrzajte tokove posla Mayini moćni alati pomažu vam da brže ponavljate kako biste se mogli usredotočiti na kreativnost i ispoštovati rokove.
Isporučite zadivljujuće vizuale Dodajte fine detalje likovima i scenama, i isporučite kvalitetan rad koji će klijentima omogućiti da se vraćaju.
Skala za složenost Vrhunski umjetnici u industriji oslanjaju se na Mayu da kreiraju najsloženije snimke, likove i svjetove.
AUTODESK

Ključne karakteristike Maye:

Bifrost za Mayu
Kreirajte fizički precizne simulacije u jednom okruženju vizualnog programiranja.USD u Maya Brzo učitavajte i uređujte velike skupove podataka i radite direktno s podacima koristeći izvorne alate.Brza reprodukcija
Pregledajte animacije brže i proizvedite manje reprodukcija uz keširanu reprodukciju u Viewport 2.0.

Nestvarni link uživo za Mayu Prenosite podatke animacije od Maye do Unreala u realnom vremenu uz Unreal Live Link za Maya dodatak.

Urednik vremena Napravite uređivanje animacije na visokom nivou pomoću nedestruktivnog nelinearnog uređivača zasnovanog na isječcima.

Maya LT

Oživite svoj dizajn video igara uz Maya LT.

Kreirajte i animirajte likove, rekvizite i okruženja koji izgledaju realistično, koristeći sofisticirane alate za 3D modeliranje i animaciju u Maya LT softveru za razvoj 3D igara.

Izvezite svoju 3D imovinu u bilo koju mašinu za igre iz Maya LT

Pošaljite materijale direktno u Unity i Unreal Engine pomoću prilagođenih alata za izvoz ili koristite izvoznik igara da unesete 3D sadržaj u svoj motor po izboru.
Kreirajte visokokvalitetne teksture i materijale u Maya LT
Koristite niz alata za kreiranje visokokvalitetnih tekstura i materijala. Radite sa materijalima Alegoritamske supstance direktno u softveru.