71000 Sarajevo, Džemala Bijedića 279F

Corel

Corel Corporation (“Cowpland Research Laboratory”)

Corel Corporation je osnovao Michael Cowpland 1985. godine u Otavi

Tvrtka je postigla velik uspjeh u rangu visoke tehnologije 1990-ih i početkom 2000-ih s proizvodom CorelDRAW i postala je jedno vrijeme najveća softverska tvrtka u Kanadi. 

U  2005. Corel je objavio da je Ministarstvo pravosuđa Sjedinjenih Država kupilo 50 000 licenci za WordPerfect (što je dodalo svjetsku bazu korisnika od 20 milijuna) i da WordPerfect dodaje 4 milijuna novih korisnika godišnje zahvaljujući paketnim ugovorima s Dellom.  Time je tada preuzeo vodstvo u svijetu softver tehnologije, odmah iza Microsofta.

U  2012. Corel je kupio Roxio. Nakon toga Pinnacle Systems, programera proizvoda za video montažu orijentiranih prema potrošačima (poput serije Pinnacle Studio).

Trajne i Cloud aplikacije

PDF Fusion

Povećajte svoju produktivnost uz Corel PDF Fusion, sveobuhvatan PDF kreator koji vam omogućava da sastavljate, uređujete i kreirate PDF-ove

VideoStudio 2022

Softver za uređivanje videa. Pretvorite svoje najbolje trenutke i životna iskustva u jedinstvene filmove uz pametne alate

WinDVD Pro 12

Od 4K video zapisa visoke rezolucije i HEVC (H.265*), do 3D videa, DVD-a i Blu-ray-a, uživajte u velikom izboru formata sa zadivljujućom kvalitetom.

WordPerfect Office

WordPerfect Office uvodi najnoviju verziju kancelarijskog paketa koji podržava vaše svakodnevne radne potrebe-od izrade dokumenata i prezentacija do kreiranja impresivnih tabela!

CorelCAD 2021

Dostupan za Windows i macOS, CorelCAD 2021 omogućava dizajnerima da postignu profesionalne rezultate brže nego prije zahvaljujući inovacijama u 2D crtanju, 3D dizajnu i 3D printanju.

CorelDRAW Technical Suite

Proširite ono što je moguće u vizuelnoj komunikaciji uz CorelDRAW Technical Suite, sveobuhvatnu kolekciju aplikacija za tehnički dizajn i dokumentaciju visokog uticaja.

CorelDRAW Graphics Suite

CorelDRAW Graphics Suite Enterprise 2022 je softverski paket za grafički dizajn, ilustracije, prijelom, uređivanje fotografija, web-grafiku i web dizajn.

PaintShop Pro 2022

Vaš digitalni svijet je uvijek svjetliji uz PaintShop Pro 2022 ! Dobijte sve boje i svjetlinu koje su vam nedostajale! Bilo da želite popravke jednim klikom ili napredne alate za uređivanje fotografija.

Painter 2022

Profesionalni softver za digitalnu umjetnost za Windows. Stvorite rezultate većeg nivoa uz pouzdani, profesionalni softver za digitalnu umjetnost.

WINZIP 26 Enterprise

Pojednostavljeno šifriranje datoteka. Vodeća kriptografija podataka, upravljanje, dijeljenje i kompresija u jednom moćnom, prilagodljivom rješenju.

WinZip 26 Standard

Preuzmite kontrolu nad svojim tokom rada uz WinZip 26, vaš jedinstveni zip uslužni program i softver za upravljanje datotekama.

WinZip Self Extractor

WinZip Self-Extractor kreira Zip fajlove koji se sami raspakuju. Ove Zip datoteke su idealne za elektronsku distribuciju.