COREL DRAW Graphics Suite 2019

Softverski paket za grafički dizajn, ilustracije, prijelom, uređivanje fotografija, web-grafiku i web dizajn. Uključuje značajna poboljšanja u upravljanju slikovnim sadržajima, bojama, kao i grafičkim sadržajima za web. Ova osvježena verzija je idealna za svakog dizajnera, od početnika do profesionalca.

Verzije:

  • CorelDRAW® 2019 – za vektorske ilustracije i prijelom stranicaCorel®
  • PHOTO-PAINT® 2019 – profesionalna aplikacija za obradu fotografija
  • Corel Font Manager™ 2019 – TrueType i OpenType font management
  • Corel® PowerTRACE® – program za preciznu pretvorbu bitmapnih slika u vektorske (dio CorelDRAW 2019 aplikacije)
  • Corel® CONNECT™ Content – ugrađena tražilica sadržaja (dio CorelDRAW 2019 aplikacije)
  • Corel® CAPTURE™ – alat za snimanje zaslona (screen capture tool, dostupan samo u Windows verziji)
  • CorelDRAW.app™ – online grafički dizajn u web browseru
  • Corel® AfterShot™3 HDR – aplikacija za obradu RAW fotografija
  • BenVISTA PhotoZoom Pro 4 – plug-in za povećavanje digitalnih formata

Napomena:

Neke od glavnih značajki:
Vektorske ilustracije. Uređivanje fotografija. Alati za web grafike. Postavke za profesionalni ispis.

Novosti u verziji 2019:
Nedestruktivni efekti. Bolja kontrola objekata. Savršeni pikseli. Moderni predlošci. CorelDRAW.app.

PLUS:
7,000 clipart materijala, digitalnih slika i predložaka za vozila
1,000 fotografija visoke rezolucije
1,000+ OpenType i/ili TrueType fontova
150 profesionalno dizajniranih predložaka
600+ vektorskih, fountain i bitmap ispuna
Dostupno kao trajna licenca ili godišnji zakup.

Trajne i Cloud aplikacije :

Roxio Creator 7 Pro

Kombinirajući 20+ Roxio proizvoda u jedan, Creator 7 može podnijeti sve vaše kreativne i digitalne potrebe. Snimite zaslon i snimajte videozapise s više kamera. Finesse fotografije s Corel PaintShop Pro 2018 i AfterShot 3, i stvaraju prekrasne animacije fotografija s novim Photo Mirageom. Lako snimanje pomoću enkripcije koristite Roxio Burn 4 i očistite tvrdi disk s novim Roxio Genie. Sve je unutra. Snimite, kopirajte i osigurajte svoj medij Pomoću vodećih alata šifrirajte datoteke na disk ili USB i lako ih kopirajte Alati za uređivanje fotografija i grafički dizajn Svi alati koji su vam potrebni za stvaranje i uređivanje slika Uređivanje i snimanje videozapisa Snimite zaslon i videozapise i snimajte zvuk s interneta ili čak više kamera. Autorski DVD-ovi zajedno s prilagodljivim poglavljima i predlošcima izbornika daju svojim videozapisima pro-poput pakiranja. Snimajte i pretvarajte medije s interneta, diskova ili starijih uređaja i spremite se u popularne formate datoteka.

Pinnacle Studio ™ 22

U potpunosti je napunjen značajkama koje biste očekivali pronaći u profesionalnom softveru za uređivanje videa. Uživajte u novim kontrolama za ocjenjivanje u boji, stvorite immersive 360 videozapisa, sinkronizirajte i snimajte videozapise sa više uređaja, prislonite ljude preko pozadine s efektom zelenog zaslona ili čak stvorite animacije sa Stop Motion. Uz sve ove alate za uređivanje pro-kalibra imate sve što je potrebno da biste snimali filmove!

2.000 efekata, naslova i priloga
Stvaranje i uređivanje HD i 4K videa
SplitScreen video sa kolor gradiranjem
3D pokretni objekti
Efekti iz NewBlueFX
Uređivanje 360˚ video snimaka

Corel WinZip 23

Novo intuitivno suvremeno sučelje
Novi rad s datotekama na računalu, mreži i oblacima
Novi udio izravno u vodećim cloud uslugama
Novi udio IM-a i društvenih medija
Novo pretvaranje u PDF
Nova veličina i dijeljenje slika
Dodavanje vodenog žiga
Korištenje WinZip Express za pristup WinZip u drugim programima
Komprimiranje MP3 datoteka

61xPWy7h05L

Corel® WordPerfect® Office X9

Pouzdano je rješenje za stvaranje impresivnih dokumenata, prezentacija, proračunskih tablica i još mnogo toga. S ugrađenom funkcijom PDF-a, poboljšanim kodovima otkrivanja i izdavanjem e-knjiga naći ćete svu podršku koja vam treba za rad, a saradnja je jednostavna s podrškom za preko 60 vrsta datoteka

Značajke: rad sa hyperlinkovima, prepoznaje starije verzije dokumenata, otvara MC dokumente, jednostavno ubacuje Adobe
Flash u prezentacije, jednostavan export u sve formate itd.

61q+-+Wb0oL

CorelDRAW® Technical Suite 2019 (Corel Designer)

Alat je za izradu tehničke dokumentacije. Pruža jednostavne tehničke i grafičke alate za precizno crtanje i obradu slike utemeljene na industrijskim standardima, bitno ubrzavajući dizajnerski i proizvodni proces. Posebno je pogodan za tehničke crtače, ilustratore, dizajnere i arhitekte zaposlene u automobilskoj, zračnoj i općoj proizvodnoj industriji.Kreirajte ilustracije, dijagrame i tehničku dokumentaciju. Ovaj paket jamči potpunu kompatibilnost s posljednjim industrijskim standardima tj. tipovima datoteka, 3D sadržajima, alatima za precizno crtanje i intuitivnim alatima te na taj način podržava cjelokupni radni proces.

Značajke: Sofisticirani tehnički i grafički alati za precizno crtanje
Podrška za vodeće industrijske formate (više od 100 vodećih formata, uključujući ebCGM 2.x i S1000D, Microsoft Visio (VSD), Microsoft Publisher, SVG, DOCX, EPS, TIFF, PDF i mnoge druge). Unaprijeđene 3D opcije. Potpuno rješenje za vizualne komunikacije.

Corel Video Studio

Namijenjen je svima koji na brz i jednostavan način žele kreirati kreativan i profesionalan SD ili HD video. Od brzih filmova do zabavnih efekata. VideoStudio Pro 2019 je zabavan i fleksibilan paket alata za uređivanje videozapisa koji vam pomažu u stvaranju impresivnih videozapisa. Kreirajte film u nekoliko minuta, zahvaljujući predlošcima i efektima koji se lako primjenjuju. Fleksibilnost i prilagodljivost koju VideoStudio pruža odgovara i novim i iskusnim korisnicima. Kombinirajte fotografije, video i audiozapise jednostavno pomoću intuitivnih alata.

PaintShop Pro 2019 Ultimate

Pristupačan softver za uređivanje fotografija i grafički dizajn – bez ograničenja pretplate. Poboljšajte svoje fotografije pomoću profesionalnih alata za uređivanje slika ili izradite upečatljive dizajne pomoću novih paleta boja, četki, gradijenta, uzoraka i tekstura. Uživajte u pojednostavljenom korisničkom sučelju za bržu navigaciju, poboljšanja najčešće korištenih alata i novih radnih prostora koji odgovaraju vašoj razini stručnosti.
Više od 50 poboljšanja. Omogućava jednostavnu migraciju sadržaja iz prijašnjih verzija softvera. Pic-to-Painting i podrška za 360° fotografije.
Koristite četke, vektorske alate, ispune i gradijente.Dodajte tekst bilo kojem štampanom, web ili fotografskom projektu s kompletnim setom tipografskih alata.Uštedite vrijeme i poboljšajte produktivnost korištenjem prilagodbi na više slika odjednom.

Corel PDF Fusion

Corel PDF Fusion je pristupačan i moćan alat koji nudi jednostavan jednostavan rad sa PDF, za gledanje, uređivanje, sastavljanje i stvaranje novih PDF datoteka.. Možete brzo i jednostavno kombinovati sadržaje iz različitih izvora – teksta i podataka iz nekoliko različitih vlasničkih formata, slika, pa čak i grafike – da stvorite PDF pakete koji zaista prenose vašu poruku.

Corel Painter 2019

Učinite prijelaz s tradicionalne na digitalnu umjetnost potpuno bezbolnim, i postignite prirodne, profesionalne rezultate u manje vremena, koristeći Painter 2019. Proširite mogućnosti vaše digitalne umjetnosti, koristeći fenomenalnu kolekciju najrealističnijih digitalnih Natural-Media kistova na svijetu. Eksperimentirajte s raznim umjetničkim materijalima kojima vjeruju svjetski profesionalni umjetnici, uključujući debele tempere, nježne vodene boje i medije prepune tekstura. Iskoristite mogućnost učenja unutar softvera, kompatibilnost s Photoshopom, 2.5D teksturalno slikanje, i vodeće alate za foto-crtanje.

Ključne značajke: Najbolji realistični Natural-Media alati, Ekskluzivni digitalni kistovi. Jednostavniji alati za foto-slikanje.Kompozicije bez premca. Podržava PSD datoteke.

CorelCAD 2019

Dostupan za Windows i macOS, CorelCAD 2019 omogućuje dizajnerima da postignu profesionalne rezultate brže nego prije, zahvaljujući inovacijama u 2D nacrtima, poboljšanoj kompatibilnosti i mogućnostima prilagodbe, a sve kroz razumljivo korisničko sučelje.
CorelCAD 2019 proširuje mogućnosti crtanja nadograđenim 2D alatima za nacrte, koji omogućavaju prirodan prijelaz iz 2D u napredan 3D dizajn. Intuitivno i prilagodljivo korisničko sučelje čini superiorne grafike još jednostavnijima za kreirati. Suradnja s kolegama i dobavljačima laka je zbog nativne podrške za .DWG formate, kao i ostale popularne formate. Dodatna prednost dolazi u vidu CorelCAD Mobile, Android aplikacije koja omogućava korisnicima da ponesu svoj dizajn i ideje kud god išli.
Podrška za DWG datoteke. Možete otvoriti i urediti DWG datoteke.

Link proizvođača: Corel