71000 Sarajevo, Džemala Bijedića 279F

Takeoff CLOUD Commercial

AUTODESK

Takeoff CLOUD Commercial

Učesnici na projektu dobijaju pojednostavljen pristup relevantnoj projektnoj dokumentaciji, crtežima, 3D modelima, u zajedničkom projektnom okruženju, što poboljšava njihovu saradnju. Izračunavanje količina iz 2D crteža može biti linijsko, površinsko ili po komadu.

Automatsko izračunavanje količina iz 3D BIM modela donosi veliku uštedu vremena. Osvojite više posla uz tačne procjene. Sveobuhvatna 2D i 3D kvantifikacija.

NUDIMO SAMO NAJBOLJE

Karakteristike Takeoff CLOUD Commercial

Dodatne karakteristike:

Višestruke klasifikacije

Koristite unaprijed definisane sisteme klasifikacije ili prenesite prilagođene klasifikacije u projekte. Podržava višestruke klasifikacije koje se prikazuju za materijale.

Polijetanje – kako god želite

Odaberite imperijalni ili metrički sistem mjerenja na osnovu potreba vašeg projekta. Poleti jednom i generiraj više količina.

Količine zasnovane na formuli

Koristite prilagođene formule za generiranje složenih količina i u 2D i u 3D – poletite s povjerenjem uz naš alat za provjeru formula.

Povežite se na rješenja za procjenu

Agregirane 2D+3D količine mogu se skupiti prema klasifikaciji, tipu i materijalu kako bi se omogućila lahka veza sa rješenjima za procjenu kroz Excel izvoz.