71000 Sarajevo, Džemala Bijedića 279F

VideoStudio 2022

COREL

VisualStudio 2022

Softver za uređivanje videa. Pretvorite svoje najbolje trenutke i životna iskustva u jedinstvene filmove uz pametne alate, proširenu kolekciju vrhunskih efekata, moćno ocjenjivanje boja, maskiranje videa i optimizirane performanse.

NOVI Corel VideoStudio Ultimate 2022 čini zabavnim, lahkim i intuitivnim stvaranje vaših najboljih videozapisa uz ekskluzivne vrhunske efekte vodećih u industriji, prilagodljive 3D naslove, nove efekte lica, animirane AR naljepnice, GIF-ove i prijelaze pokreta kamere. Kreirajte nevjerovatne filmove pomoću softvera za uređivanje videa koji se lahko uči i koji je zabavan za istraživanje, prepun moćnih alata i ekskluzivnih efekata

Uvezite vlastite klipove, snimite svoj ekran ili snimite videozapise s više kamera pomoću ugrađenih alata kako biste kreirali svoje najzanimljivije produkcije do sada!

Idite dalje od osnovnog uređivanja s naprednim funkcijama kao što su ocjenjivanje boja i maskiranje videa, igrajte se sa stotinama prilagodljivih filtera i primijenite vrhunske efekte. Izvezite svoje projekte u popularne formate za dijeljenje na mreži i pregled na različitim uređajima, postavite direktno na YouTube ili snimite na disk pomoću prilagođenog menija.

NUDIMO SAMO NAJBOLJE

Šta je novo u VideoStudio 2022. ?

Poboljšane funkcije u VideoStudio 2022. ?

Uređivanje audio talasnog oblika, Fino podesite zvuk u svom projektu s lahkoćom i učinite da zvuči što bolje uz poboljšano uređivanje audio talasnih oblika.

LUT Profili, Istražite popularne LUT profile za prilagođavanje boja u vašem videu i kategorizirajte profile ili ih preimenujte kako bi odgovarali vašim potrebama. Ovo poboljšanje je dizajnirano da olakša brzi pristup pravom profilu kada obim profila u vašoj kolekciji premaši jednostavnu pretragu.

Media Library, Poboljšana biblioteka medija s poboljšanim označavanjem sadržaja čini otkrivanje sadržaja u novom VideoStudio 2022 mnogo bržim i lakšim. Koristite intuitivne alate za označavanje da organizirate svoje medije prema više ključnih riječi i uštedite vrijeme tražeći svoje medije za daljnje potrebe uređivanja.