Trajne licence:

Foxit PhantomPDF 10

Standard , Business ili  MAC

Dokumenti se razvijaju s vremenom i potrebno ih je ažurirati. PhantomPDF pruža snažne PDF uređivačke mogućnosti kako bi omogućio autorima da sami ažuriraju svoje dokumente. Određivanje stavki i strujanje teksta kroz više odlomaka, stupaca i stranica. Izmijenite izgled dokumenta pomicanjem tekstualnih okvira, promjenom njihove veličine ili opravdanjem teksta.

Profesionalizirajte dokumente dodavanjem pečata, vodenih žigova, zaglavlja, podnožja, podnožja, broja itd. Manipulirajte PDF datotekama i stranicama. PhantomPDF je PDF uređivač koji vam omogućuje brzo i jednostavno organiziranje i manipuliranje PDF-om kako bi podržali vaše tijekove rada. Spajanje PDF dokumenata zajedno ili razdvajanje dijelova PDF-a. Povlačenje i ispuštanje stranica unutar dokumenta ili s jednog dokumenta na drugi. Obrežite, izbrišite, dodajte, prebacite, poravnajte i okrenite PDF stranice.

Poredajte stranice, dodajte zaglavlja / podnožja / vodene žigove i izvezite PDF. Pretvorite papir u PDF koji se može uređivati i pretraživati i bez papira. Surađujte s drugim korisnicima kako bi cijeli tim mogao sudjelovati. Upravljanje nakon objavljivanja Dijelite sadržaj i integrirajte se s ECM-ovima i pohranom u oblaku. Zaštitite svoje podatke bez obzira na to gdje se dokumenti nalaze. Pratite kako korisnici koriste vaše dokumente.

NOVO U VERZIJI 10:

  • Sve nadogradnje dokumenata izvršite odmah i to u PDF-u.
  • Strujanje teksta kroz više odlomaka, stupaca i stranica.
  • Brže izmijenite izgled dokumenta pomicanjem tekstnih okvira, promjenom njihove veličine ili opravdanjem teksta.
  • Profesionalizirajte dokumente dodavanjem pečata, vodenih žigova, zaglavlja, podnožja, numeriranja klizača itd.
  • Organiziranje i manipuliranje PDF-om jednim klikom
  • Spajanje PDF dokumenata zajedno ili razdvajanje PDF-ova, jednim potezom
  • Povlačenje i ispuštanje stranica unutar dokumenta ili s jednog dokumenta na drugi.
  • Obrežite, izbrišite, dodajte, prebacite, poravnajte i zakrenite PDF stranice.

Foxit Reader

Mnogi dokumenti s kojima komuniciramo su PDF dokumenti. Doživite snagu PDF-a putem potpuno funkcionalnog PDF čitača. Brzo naučite proizvod pomoću alatne trake u stilu Microsoft Office koja pruža poznato korisničko sučelje. Koristite postojeće obrasce i tijek rada standardnim PDF (Acroforms) i XFA (XML Form Architecture) obrascima. Kompatibilnost s JAWS (Job Access With Speech) koja slijepim i slabovidnim korisnicima omogućuje čitanje zaslona bilo s tekstom u govor ili osvježavajućim Brailleovim pismom.

Stvorite standardne PDF dokumente koji su kompatibilni s ostalim PDF proizvodima.Stvorite PDF datoteke s integriranim potpuno funkcionalnim dodacima Word®, PowerPoint® i Excel®. Pojednostavite tek rada pretvaranjem papirnate kopije u elektronički PDF – skeniranje i pretvaranje u jednom koraku. Kada timovi surađuju i dijele informacije, oni rade u najboljem redu. Foxit PDF Reader povezuje radnike sa znanjem kako bi povećao fleksibilnost i rezultate. Integrirajte Foxit PDF Reader s vodećim uslugama pohrane – Google diskom, Dropboxom, kutijom i SharePointom. Sudionik u zajedničkim i povezanim pregledima.

Dajte komentare dokumentima s velikim brojem alata za napomene. Zaštita i potpisivanje – šifriranje i potpisivanje PDF-ova Mnogi dokumenti sadrže povjerljive podatke. Nemojte samo zaštititi svoj perimetar, zaštitite podatke tako što ćete zaštititi i same PDF dokumente. Foxit PDF Reader podržava više sigurnosnih opcija. Potpisujte dokumente vlastitim rukopisom ili koristite eSignature.PovezanPDF Pokreće – primenjuje zaštitu dokumenata.Proširenje kontrole upotrebe Microsoftovih usluga upravljanja pravima na PDF Podržava grupna pravila za standardizaciju postavki izbornika i konfiguracija.Pruža SCUP katalog za uvoz i implementaciju ažuriranja putem Microsoft Windows Update Services (SCCM).

Foxit Studio Photo

Uređivanje u jednom softveru. S jednostavnim i čistim sučeljem, Foxit Studio Photo je uređivač fotografija koji povremenim korisnicima omogućuje uređivanje slika bez kopanja po širokom rasponu različitih alata za uređivanje. Zadržavajući ključne značajke za uređivanje fotografija iz Adobe Photoshopa, Foxit Studio Photo je savršena alternativa softvera za uređivanje fotografija koji olakšava i brže učenje uređivanje fotografija uz djelić troškova. Fotografije i slike možete lako uređivati čistim radnim prostorom i jednostavnim sučeljem za navigaciju.Pomoću funkcija automatskog razvrstavanja prozora ostanite organizirani dok uređujete fotografije.

Upotrijebite lijevu bočnu alatnu traku koja sadrži sve glavne alate za uređivanje fotografija.Foxit Studio Photo opremljen je značajkom automatskog prilagođavanja uređivanja fotografija. Neka vam Foxit softver za uređivanje fotografija pomaže u poboljšanju fotografija bez ručnog prilagođavanja fotografija.Primijenite specijalne filtre.Mogućnosti automatske ekspozicije, boje i izoštravanja za poboljšanje fotografija.

Jednim klikom prilagodite boju i kontrast fotografija Osim poboljšanja fotografija, Foxit Studio Photo dolazi sa svim popularnim alatima za retuširanje softvera za uređivanje fotografija.Obrežite i promijenite veličinu fotografija i slika po vašoj želji Klonirajte pečat, spali, izbjegavajte i još mnogo toga.Čarobni štapić i alati za uređivanje fotografija s magnetskim lasovima za odabir i rezanje željenih predmeta na fotografijama.Krivulja tona za retuširanje fotografija prema vašim specifikacijama.

Foxit Studio Photo omogućuje korisnicima i stvaranje grafičkih slika za digitalne oglase poput reklama i letaka. Jednostavno izradite digitalne kompozicije za potrebe vašeg marketinškog sadržaja i oglasa. Svoje uređivanje fotografija držite na zasebnim slojevima kako biste povećali produktivnost rada i spriječili pogreške u uređivanju fotografija.Stvorite više slojeva na svojim uređivanjima fotografija.

Link proizvođača: Foxit Software