71000 Sarajevo, Džemala Bijedića 279F

Fusion 360 – Team Participant

AUTODESK

Fusion 360 - Team Participant

Povežite se. Komunicirajte.Sarađujte.
Uklonite neefikasnost koju stvaraju različiti alati kada radite sa vašim internim i eksternim timovima. Radite pametnije sa softverom za saradnju.Dijelite, pregledajte i upravljajte projektima dizajna na bilo kojem uređaju, bilo gdje.

- Povežite se sa svojim timovima i dobavljačima
Upravljajte pristupom i bezbijedno dijelite datoteke sa internim i eksternim zainteresovanim stranama. Pregledajte dizajne uz pomoć softvera koji se lahko koristi za saradnju.

- Centralizirajte sve promjene dizajna, komentare i oznake napravljene od različitih timova da biste lahko vidjeli kako vaš projekt napreduje, uz softver za saradnju u dizajnu.

- Sarađujte bez ograničenja Pristupite detaljima projekta s bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme, na web pregledniku ili mobilnom uređaju uz Fusion 360 funkciju saradnje.

Fusion 360

Integrisana CAD, CAM, FEM i PCB platforma za razvoj proizvoda. Autodesk Fusion 360 je jednostavan i moćan alat za dizajniranje i projektovanje proizvoda, vizualiziranje, animiranje, izradu tehničke dokumentacije, 3D printanje, simuliranje, proračun čvrstoće, projektiranje elektroničkih komponenti i pripremu za proizvodnju na numerički upravljanim strojevima. Fusion 360 uključuje čitav proces razvoja produkta u jedinstvenu “Cloud” platformu dostupnu na PC i MAC računarima. Omogućava saradnju na projektu u stvarnom vremenu, bilo kada i bilo gdje, na različitim stacionarnim i mobilnim platformama.