71000 Sarajevo, Džemala Bijedića 279F

VIVE Focus Series

100%
VIVE
VIVE Focus 3
HTV VIVE

VIVE Focus 3

Premostite udaljenost uz besprijekornu daljinsku saradnju. Vizualizirajte sve kreativne stvari. Učite i trenirajte sa neviđenom efikasnošću. Predstavljamo sve-u-jednom VIVE Focus 3. Pruža najbolju grafiku u klasi, ergonomski komfor i aplikacije koje će transformirati način na koji radite.

Novo- Pogledajte i koristite svoje ruke u VR-u za intuitivnije iskustvo metaverzuma. Spustite svoje kontrolere bilo kada da aktivirate praćenje ruku u 26 tačaka, što vam omogućava novi nivo preciznosti dok komunicirate sa svojim virtuelnim okruženjem. Ugrađeno prepoznavanje pokreta ruku otključava prilagođene radnje u vašim VR aplikacijama. Potrebna je kompatibilnost sadržaja.

Krećite se po menijima jednostavnim hvatanjem prstiju.

Kliknite, povucite, skrolujte i kucajte golim rukama.

Besprijekorno nacrtajte granice svog fizičkog prostora.

Postavite svoju virtuelnu visinu poda jednostavnim pritiskom ruku.

Radite sa svojim timom na fizičkoj udaljenosti i na više lokacija.

Prenesite svoju kampanju u impresivnu dimenziju VR. Vizualizirajte koncepte iz svih uglova i razmjera, dizajnirajte uzbudljive interakcije s kupcima i povećajte doseg pomoću virtualnih događaja.

Efikasno opremite svoje zaposlenike odgovarajućim vještinama. Smanjite troškove i poboljšajte sigurnost vašeg programa obuke.

Budućnost medicine je tu. Iskoristite neograničeni potencijal VR-a u zdravstvenoj zaštiti, od dijagnoze na daljinu i kognitivne terapije do rehabilitacije od ozljeda i još mnogo toga.

Učinite učenje i podučavanje zabavnijim, praktičnijim i zanimljivijim putem impresivnih VR iskustava.