71000 Sarajevo, Džemala Bijedića 279F

Pro 2 Headset

100%
HTV VIVE

Pro 2 Headset

VIVE Pro 2 slušalice ne uključuju kontrolere, bazne stanice ili VIVE bežični adapter.

Grafika i zvuk sljedećeg nivoa za zakivanje PC-VR. Namjenska i pragmatična ergonomija pruža glatko i udobno uranjanje.
Predstavljamo VIVE Pro 2 . Nadogradite postavke slušalica s dugo očekivanim nastavkom nagrađivane VIVE Pro serije.

 

Najbolji ekran u klasi, remasteriran

Doživite izuzetan komfor

 

Hi-Res certificiran audio

Krećite se sa slobodom i preciznošću

  • Vizualizirajte u 5K jasnoći. Uronite u kreativnu dubinu. Pogledajte, dijelite i istražujte ideje sa briljantnom jasnoćom. Istaknite sitnije detalje u VR igrama.
  • Proširite svoj horizont. Široko horizontalno vidno polje od 120° (FOV) proširuje iskustvo VR gledanja. Povećani ugao je bolje usklađen sa ljudskim očima, omogućavajući vam da vidite prirodnije i udobnije.
  • Brzo, glatko, vrhunska VR grafika. Uživajte u izuzetnoj vizuelnoj fluidnosti sa brzinom osvežavanja od 120Hz. Doživite grafički intenzivne aplikacije i igre onako kako su kreatori zamislili.
  • Minimizirajte zamor očiju. Podesiva međuzjenička udaljenost (IPD) za optimalnu udobnost gledanja. Lako pronađite svoje omiljeno mjesto uz dizajn brojčanika dok nosite slušalice.
    *IPD – udaljenost izmjerena u mm između centara očnih zjenica.
  • Ergonomski dizajn za ravnotežu i udobnost.Uravnotežena konstrukcija i prilagodljivost koja definira industriju. Udobno pristaje za VR sesije bilo koje dužine i svrhe. Odgovara širokom rasponu veličina glave i vida, čak i naočalama.
  • Uronite u zvuk visokog kvaliteta.Slušajte VR okruženja na način na koji su namijenjena da se čuju. Uz integraciju 3D prostornog zvuka i moćno pojačalo, slušalice sa Hi-Res certifikatom isporučuju impresivne zvučne pejzaže koji će promijeniti vaš svijet.