71000 Sarajevo, Džemala Bijedića 279F

Focus Plus

100%
HTV VIVE

Focus Plus

Nabavite VR komercijalni kvalitet bilo kada i bilo gdje uz VIVE Focus Plus.

Sistem komercijalnog nivoa dizajniran za fleksibilnost i prenosivost. Skalirajte svoju implementaciju uz direktnu podršku za vodeća rješenja za upravljanje mobilnim uređajima i jednostavnu grupnu konfiguraciju. Uvedite VR obuku i daljinsku saradnju koja zadovoljava privatnost poslovnih podataka i IT usklađenost

• Optimalna udobnost, ravnoteža težine i higijena

Prilagodite 95% korisnika udobnim, ergonomskim dizajnom. Raspodjela težine je optimizirana kako bi se izbjegao umor. Odgovara gotovo svim tipovima vida s podesivim IPD-om. Kompatibilan sa naočalama. Izdržljiv, jednostavan za nošenje i skidanje. Sintetički materijal koji se lako čisti za okruženja sa velikom upotrebom.

• Prijenosno i praktično sa praćenjem iznutra prema van

Uživajte u visokokvalitetnom mobilnom VR-u, odmah. Recite zbogom povezanim računarima i eksternim dodacima. Prevozite, održavajte i postavljajte sa lahkoćom. Idealno za procesnu obuku i daljinsku saradnju.

• 2880 x 1600 Kombinovana rezolucija

Pogledajte tekst, teksture i grafiku zadivljujuće jasnoće uz rezoluciju od 615 PPI. Pruža duboku crnu i živopisne boje kroz vidno polje od 110 stepeni, osiguravajući potpuno impresivno iskustvo.

Uz lokalne nabavke dostupne u preko 50 zemalja, VIVE Business VR rješenja mogu zadovoljiti vaše potrebe gdje god da vas posao odvede.