Trajne licence:

ProgeCAD 2021 2D/3D PRO SL – osnovna licenca

Program za 2D i 3D crtanje, s BIM podrškom za IFC i Revit.

Trajna licenca Osnovna licenca za jednog korisnika se može koristiti na dva računala, u smislu olakšanja terenskog rada ili mobilnosti posla (npr. PC i laptop). ProgeCAD 2021 2D/3D Professional izgledom i funkcijama je gotovo identičan AutoCAD-u, potpuno je kompatibilan s AutoCAD-om te isto tako koristi DWG format. Radi s AutoCAD® DWG od 2.5 do najnovijeg 2021, otvara Autodesk Revit® i IFC ! Osim već poznatog izvrsnog 2D za arhitekte, građevinare, strojare i elektro inženjere; progeCAD donosi i pregršt 3D mogućnosti. ProgeCAD je isplativo rješenje,pokriva potrebe preko 80% CAD korisnika. Umjesto da dodatno trošite na razne konvertere, 3D PDF printere, PDF u DWG alate, vektorizatore, arhitektonske dodatke, topografske alate, fotorealistične rendere… sve to možete dobiti s progeCAD-om u jednom programu!

Najpovoljnije CAD rješenje progeCAD nudi sljedeće: Potpuna kompatibilnost s Autodesk®-ovim DWG od 2.5 do 2021 te uvoz IFC formata i Autodesk Revit formata. Klasično sučelje i RIBBON gotovo identično AutoCAD-u. Alat za upravljanje blokovima iCADLib – zahvaljujući redizajnu i unaprijeđenim performansama iCADLib je neizostavan alat za upravljanje blokovima. Nova verzija sadrži više od 20.000 2D i 3D blokova (konstruktorskih, arhitektonskih, strojarskih ANSI-ISO i DIN-ISO, elektro ANSI i IEC, čeličnih profila, namještaja…). Traceparts, Cadenas and BIM&CO za progeCAD – preko iCADLib menadžera moguće je direktno pristupiti internet bazi blokova koja sadrži preko 100.000.000 2D i 3D različitih blokova EasyArch 3D – automatizirani alat namijenjen arhitektima i građevinskim inženjerima, napravljen da poveća produktivnost u svakodnevnom radu Zidove jednostavno stvarajte, uređujte, pomičite, rotirajte, brišite, kopirajte, dodajte rupe… Prozore i vrata jednostavno i automatizirano dodavajte, kopirajte i uređujte Lako i brzo upravljajte layer-ima (on/off, freeze, isolate…)

Lako crtanje 2D i 3D stubišta i krovišta Dimenzioniranje i kotiranje je intuitivno i brzo Tablično prikažite elemente, prostorije i td. “švicarski nožić” za konverziju – IFC, Rvt/Rfa (Revit®), PDF u DWG, STEP, IGES, ESRI-SHAPE SHP, 3DS, DGN (Microstation), LWO, OBJ (Wavefront), STL, RGT, KMZ, DXF, DWF, DFWx, IFC, POINT CLOUDS (import .pcg, .isd, .xyz, .ply, .las, .laz), DAE, Collada, POV, MA (Maya), BMP, JPG, WMF, EMF, SVG, Prilagođavanje – Sve alatne trake za blokove, hatch i često korištene naredbe se mogu posložiti prema Vašim željama. AutoLISP, DIESEL, SDS, IRX, COM automatizacija, progeCAD Professional podržava programske jezike: LISP, IRX (C++ sličan ARX), SDS (C++ ADS kompatibilnost), VBA i COM automatizacija. .NET podrška vezi .NET- baziranih softvera i progeCAD crteža. 3D Print STL – pomoću progeCAD-a šaljite Vaše modele na 3D printer Geodetski, GIS i Civil alati (ECW, MrSID, Jpeg 2000, ESRI-SHAPE, AUTOSEZ, SLOPE) Ubacivanje i uređivanje slika pomoću moćnog plug-in.

Napredni render – ARTISAN. Export i renderiranje s pomoću GoogleEARTH®-a. ProgeCAD Cloud – spremajte i pristupajte Vašim dokumentima pomoću progeCAD Cloud-a. progeCAD također podržava servise za sinkronizaciju i Cloud rad, kao što su Dropbox, Google Drive te Microsoft One Drive (ReCap® .rcp, .rcs, .pcg, .isd, .xyz, .ply, .las, .laz) ACIS SOLID, DYNAMIC INPUT, EXPRESS TOOLS, RASTER total control, DYNAMIC UCS, MULTILINE, MULTILEADERS, numerirani markeri, uređivanje SPLINE, MULTIGRIP; LOFT, FLATSHOT i HELIX funkcija Pantone® i RAL™ industrijske standardizirane boje, 4K monitori podržani

Link proizvoda: ProgeSOFT

ProgeCAD 2021 2D/3D PRO NLM – mrežna licenca

Sastoji se od progeCAD-a koji se instalira na računara i NLM servera koji upravlja korištenjem licenci. Korištenje progeCAD licence na neograničenom broju računara. Moguće je instalirati progeCAD Professional na neograničenom broju umreženih računala, a NLM (Network License Manager) kontrolira da je broj istovremenih korisnika u skladu s brojem kupljenih mrežnih licenci. U jednom trenutku može biti pokrenuto onoliko programa koliko je kupljeno mrežnih licenci (1 licenca = 1 korisnik). Mrežna licenca se sastoji od progeCAD-a koji se instalira na računala i NLM servera koji upravlja korištenjem licenci.

Mrežna licenca progeCAD-a funkcionira slično kao i AutoCAD NLM licenca. Mrežno licenciranje ne opterećuje mrežu jer se na svakom računalu progeCAD pokreće posebno, a korištenje licenci kontrolira NLM program. NLM server je program koji se instalira na bilo koje računalo u mreži, neovisno da li je na njemu progeCAD instaliran. Sam program zauzima oko 35 MB na disku i nema neke posebne sistemske zahtjeve te nije potrebno imati mrežno server računalo. Dodatna korisna mogućnost je License Take Away NLM licenci – moguće je privremeno prebaciti licencu na laptop ili neko drugo računalo koje radi van mreže.

Mrežna licenca progeCAD-a idealno je rješenje za srednje i veće tvrtke u kojima ne koriste svi djelatnici CAD program cijelo radno vrijeme.

Link proizvoda: ProgeSOFT

ProgeCAD 2021 2D/3D PRO – lokacijska ili državna licenca

Lokacijska Licenca je za neograničen broj korisnika jedne firme na nivou poslovne jedinice. Od svih CAD programa jedino progeCAD omogućuje većim tvrtkama velike uštede kupnjom lokacijskih i državnih licenci. Kupnja takve vrste licence firmama koje namjeravaju u budućnosti zapošljavati nove djelatnike donosi dodatnu pogodnost jer kupnjom lokacijske licence zadovoljene su i sadašnje, ali i buduće potrebe. Idealno je rješenje za firme koje na jednoj lokaciji imaju preko 40 djelatnika. Za manji broj korisnika isplativije je kupiti pojedinačne licence progeCAD-a nego jednu lokacijsku licencu. Dodatno se može naručiti i godišnja pretplata koja uključuje sva nova izdanja i nadogradnje u sljedećih 12 mjeseci, kao i online tehničku podršku. Time će vašim projektantima biti omogućeno da uvijek koriste zadnju verziju programa, te da za sve upite i probleme mogu kontaktirati tehničku podršku.

Državna Licenca za neograničen broj korisnika jedne tvrtke na nivou cijele države. Zbog visoke cijene AutoCAD-a, državna licenca je najbolje rješenje za velike tvrtke. Idealno rješenje za velike projektne urede s više poslovnih jedinica na različitim lokacijama te preko 100 zaposlenih. Kompatibilnost programa AutoCAD i progeCAD omogućuje paralelno korištenje postojećih licenci AutoCAD-a s novim licencama progeCAD-a. Jedini CAD program s licencom za neograničeni broj korisnika u BiH. Tvrtka progeCAD srl Italija jedini je proizvođač CAD programa koji tvrtkama omogućuje ekskluzivne uvjete kupnje licence na razini cijele države. U slučaju inspekcijskog nadzora dovoljno je pokazati račun za kupljenu državnu licencu za progeCAD i izbjeći ćete ogromne kazne i uštedjeti vrijeme. Nakon kupnje državne licence nemate nikakvih troškova obaveznih pretplata i nadogradnji.

Iskoristite prednosti progeCAD državne licence, smanjite troškove kupnje CAD licenci višestruko i poslujte legalno

Link proizvoda: ProgeSOFT

Link proizvođača: ProgeCAD