Pinnacle Studio

Profesionalni softver za uređivanje videa. Uživajte u jednostavnoj upotrebi, stvorite impresivan 360 videozapis, sinhronizirajte video zapise sa drugih uređaja. Omogučuje stvaranje animacija sa StopMotion. Imate sav alat za snimanje i obradu u jednom softveru.

Trajne licence: (kutije)

Standard

Stvorite jedinstvene projekte pomoću tematskih predložaka ili izbacite iz kalupa kombinirane fotografije i videozapise pravo na vremensku traku s više zapisa. 1500+ filtera i efekata, selektivna boja, leća i globalna korekcija boja, videozapisi sa podijeljenim ekranom i alati za snimanje zaslona olakšavaju rad.

Link proizvoda: Standard

Plus

Uredite filmove na vremenskoj traci od 24 zapisa, dodajte 1800+ filtera i efekata, uređujte s više kamera i snimanje zaslona, te iskoristite poboljšane boje i alate za kalibariranje da biste proizveli produkcije visoke kvalitete.

Link proizvoda: Plus

Ultimate

Profesionalni video uređivač. Precizno upravljanje. Ovaj napredni program za uređivanje videa olakšava uređivanje kroz neograničene zapise s neuporedivom točnošću. Istražite alate za video maskiranje, kontrole za ocjenjivanje u boji i poboljšani okvir za izradu ključeva, te koristite stotine kreativnih efekata, premium dodataka i ugrađeni softver za snimanje zaslona.

Link proizvoda: Ultimate

Pinnacle Studio za iPad i iPhone

Brzo uređivanje video, audio i fotografija u pokretu pomoću Pinnacle Studio za iOS. Rasporedite isječke na ploči, napravite precizne izmjene na vremenskoj traci i dodajte visokokvalitetne prijelaze, efekte i zvučni zapis. Jednostavno podijelite svoj film na mreži ili izvezite svoj projekt u Pinnacle Studio za Windows i nastavite uređivati s još naprednijim alatima.

Link proizvoda: Pinnacle Studio za iPad i iPhone

2d-dvd_recorderhd-us

Dazzle DVD snimač HD

Snimajte videoisječke iz više izvora; VHS, Hi8 i V8 kamere i drugih analognih izvora, uključujući igraće sustave, pa čak i DVD playere; s visokokvalitetnim uređajem za snimanje. Nakon što snimite svoj videozapis, budite kreativni pomoću ovog moćnog uređivača video sadržaja koji sadrži sve alate, naslove i prijelaze koji su vam potrebni za stvaranje filmova.

Link proizvoda: Dazzle DVD snimač HD

MultiCam Capture – Video Capture & Screen Recorder

Snimajte video i audio na više kamera i snimajte zaslon istovremeno s MultiCam Capture. Povežite više uređaja i snimite sinkronizirani video i audio u jednom kliku. Pregledajte zaslone svih svojih povezanih uređaja na jednom mjestu i stvorite zanimljive videozapise s uputama.

Link proizvoda: MultiCam Capture – Video Capture & Screen Recorder

Pinnacle Scorefitter Packs

Paketi vrhunskih rezultata Odaberite između izbora pjesama bez autorskih prava koje ćete dodati svom filmu uz Pinnacle Scorefitter. Pregledajte i odaberite pjesmu koju želite, a Scorefitter će glazbu postaviti na vremensku traku zvuka i automatski prilagoditi zapis prema trajanju filma.

Link proizvoda: Pinnacle Scorefitter Packs

Link proizvođača: Pinnacle