Claris International Inc.

(do 2019. Kao FileMaker Inc.) je jedna od najpoznatijih firmi kćerki Apple, poznata kao tvorac softvera za baze podataka FileMaker
Pod tim nazivom je firma i postojala od 1987. godine. Početkom 1998. Objavljuju novi FileMaker Pro
U ponudi su kao TRAJNE licence:

Trajne licence:

Claris Connect

Claris Connect izgrađen je na Claris Core-u. To znači da naši timovi DevOps, CloudOps i SecOps rade na tome da osigurate da imate najnovije tehnologije i najjaču sigurnost. Uključujemo enkripciju od početka do kraja, upravljanje ključevima HSM, OAuth, MFA, zaštitu od prijetnji temeljenu na AI i još mnogo toga. Povežite se s povjerenjem.

Za programere. Koristite jednostavne automatizacije s moćnim alatima poput transformacije podataka, odobrenja i web-kuka za prilagođenu integraciju API-ja. Koristite ugrađenu evidenciju, kontrolu protoka uz uvjetnu logiku, petlje, rukovanje pogreškama i inačice. A za napredne automatizacije dodajte Node.js kod na poslužitelju koji radi s jednostavnim HTTP pozivom.

Već koristite FileMaker? Claris Connect najbolji je način integriranja vaših FileMaker aplikacija – bilo u prostoriji ili u oblaku – s mnoštvom web aplikacija i usluga. Neka vaše FileMaker aplikacije rade više

Link proizvoda: Claris Connect

Claris FileMaker

Upotrijebite skripte, okidače, proračunske funkcije, alate za grafički dizajn i relacijsko modeliranje podataka za izgradnju snažnih aplikacija za vaše poslovanje.

Izgrađen na Claris Core, FileMaker uključuje standardne zaštite kako bi vaši podaci bili sigurni – i u oblaku i na PC.

Koristite inteligentne tehnologije poput prepoznavanja slika u Core ML-u, kao i prirodnu obradu jezika i NFC čitanje – i sve to na mobilnom uređaju.

Napravite aplikacije u oblaku, uključite živi web sadržaj i dodajte izvornu JavaScript funkcionalnost. Učinite to sami ili umjesto toga upotrijebite dodatne komponente korisničkog sučelja.

Link proizvoda: Claris Filemaker

Link proizvođača: Filemaker