Trajne licence:

EnFocusPitStop Pro

Opsežni PDF alat za pripremu štampanja: PDF dokument provjeren, fiksiran i spreman Uvjerljivo zabilježite i uredite PDF datoteke za ispis Automatske ispravke čine pripremu za tisak lakšom Globalna korisnička baza od preko 135.000 Adobe Acrobat® dodatak osigurava standardizirani PDF PitStop Pro industrijski je standard za provjeru valjanosti PDF-a. To je jedan alat koji daje moć tiskanja preko PDF-a. PitStop rješava predpoletke, uređivanje, popravak i izvještavanje o bilo kojem PDF problemu s kojim će se suočiti vaš tim.

PitStop Pro će generirati izvještaj na temelju referentnih vrijednosti koje odaberete. Interaktivno izvješće može biti onoliko osnovno ili detaljno koliko je potrebno da prilagodite svojim kupcima. Izvješće sadrži popis upozorenja i pogrešaka koji se mogu kliknuti i koji vizualno pokazuju točno gdje se problem nalazi. PitStop Pro može uređivati bilo koji element u PDF datoteci iz Adobe Acrobat®: PitStop pruža uvid u izgradnju PDF datoteke. Dobijte informacije o: Geometriji stranice, Kontejneru za objekte, Fontovima, Boji, Rezoluciji slike Prozirnosti, Objektnim snopovima, Skrivenim predmetima koji nisu štampani. Omogućuje osoblju za pripremu štampe seciranje PDF datoteke kako bi istražili njezine komponente i njenu strukturu.

Link proizvoda: PitStop

EnFocus PitStop Server

PDF Pregled i automatska korekcija. 24/7. 365 dana u godini. PitStop Server je samostalna aplikacija temeljena na mapama koja provjerava i popravlja PDF datoteke. Dopustite da PitStop Server automatizira vaše PDF Popravlja kako bi se vaši operateri mogli usredotočiti na zadatke koje možete naplatiti. Glavne značajke: Samostalna aplikacija koja vam omogućuje izradu i uređivanje profila i akcijskih popisa (Novo!). Podržava sve verzije PDF-a do 1.7 i međunarodne PDF standarde Podržava XML / Job Ticket varijablu Predflight. Istovremeno obrađuje neograničen broj datoteka. Različita izvješća o PDF-u i XML-u prije snimanja, ovisno o vašim potrebama. Prilagodljive poruke o pogrešci za komunikaciju s netehničkim osobama (Novo!). Potpuno upravljanje ICC bojama i DeviceLink podrška. Predfilterski profili kompatibilni s PitStop Pro

Link proizvoda: PitStop Server

EnFocus PitStop Switch

Automatizirajte ponavljajuće zadatke i stvorite snažne tokove rada koji osiguravaju vašu željenu razinu konzistentnosti i kvalitete, a istovremeno su dovoljno fleksibilni da se mogu prilagoditi novim poslovnim potrebama tijekom razvoja. Jednostavno integrirajte razne aplikacije vodećih pružatelja usluga i uvelike povećajte njihovu funkcionalnost. Modularni pristup: Plaćajte samo ono što vam je danas potrebno i dodajte funkcionalnosti kako potrebe vašeg poslovanja rastu.

Link proizvoda: Switch

EnFocus PitStop2Switch

Donosi moćne značajke kontrole kvalitete i automatizacije u vaš proizvodni proces PDF-a. Nadgledanje više tačaka za predaju datoteka, kao što su FTP poslužitelji, e-poruke i mrežne vruće mape. Inteligentno usmjeravanje datoteka na PitStop Server za PDF Predpogled i ispravak. Potpuno automatizirano isporučivanje i arhiviranje datoteka. Ključne značajke: Jednostavno postavljanje, Automatizirana predbilježba i ispravljanje PDF datoteka, Automatizirano preuređivanje PDF datoteka, Izravnavanje prozirnosti PDF-a, PDF upravljanje bojama, Automatski preuzimanje / dostava od / do FTP, Automatski preuzimanje / dostava od / do e-pošte, Razvrstavanje / usmjeravanje datoteka / preimenovanje / arhiviranje, Dioba i spajanje PDF datoteka, Zip i unZip imenike.

Link proizvoda: EnFocus PitStop2Switch

Link proizvođača: EnFocus