Trajne i Cloud aplikacije :

ARCHICAD 24

Archicad 24 ujedinjuje arhitekte i inženjere u zajedničkom BIMcloud okruženju. Transparentnost koju pruža zajednički model i radni procesi usmjereni na timski rad, povećavaju povjerenje članova tima i uklanja mogućnost dupliciranja modela kao i suvišni rad između arhitekata i građevinskih inženjera.

Archicadov moćan skup alata i korisničko sučelje čine ga najučinkovitijim i najintuitivnijim BIM softverom na tržištu. Zahvaljujući algoritamskom projektiranju i podršci za velike projekte, visoko automatiziranoj dokumentaciji, isporuci dokumentacije jednim klikom i foto-realističnim vizualizacijama, Archicad omogućuje arhitektima da se usredotoče na ono što im najbolje ide: projektiranje

BIMcloud

BIMcloud pruža sigurnu suradnju između članova projektnog tima neovisno o veličini ili složenosti projekta, lokaciji ureda ili brzini internetske veze. Dostupan je u privatnim i javnim cloud konfiguracijama na standardnom hardveru, što znači da čak i manji uredi mogu iskoristiti brz, učinkovit i siguran rad u BIMcloud-u.

BIMx

BIMx kao najpopularnija aplikacija za prezentaciju i koordinaciju proširuje BIM iskustvo omogućujući pristup svim sudionicima u procese projektiranja i pripadajuće radne procese. BIMx sadrži “BIM Hyper-model” – koji pomaže pregledati virtualni model građevine i razumjeti rezultate projekta. Presjeci u stvarnom vremenu, mjerenje u kontekstu i oznake projekta u kontekstu modela čine BIMx najboljim pratiteljem BIM-a na gradilištu. Snažni API-i omogućava BIMx-u da se poveže s ekosustavima trećih softvera kako bi ponudio pristup i nadzor vanjskih skupova podataka kojima se upravlja u kontekstu BIM-a.

Link proizvođača: ArchiCAD