Lands Design

U stalnoj smo potrazi za novim riješenjima u oblasti software, hardware i multimedije.

Lands Design

Lands Design je profesionalni softver za dizajn krajolika sa BIM tehnologijom. Omogućuje vam izradu 2D crteža i 3D tehničkih modela projekta, dok se lako prebacujete između 2D i 3D samo jednim klikom. Korištenjem BIM tehnologije, Lands Design automatski generira liste popisa biljaka i drugih materijala i omogućava vam laku suradnju s drugim arhitektonskim i građevinskim softverom podržanim od Autodesk® AutoCAD®.

Lands Design ima brzo i intuitivno korisničko sučelje koje korisnicima omogućava brzo učenje. Sadrži više od 80 specifičnih naredbi za proširenje mogućnosti AutoCAD-a.

Glavne značajke koje pojednostavljuju procese CAD dizajna u Lands Design uključuju:

  • Moćni alati za modeliranje terena za stvaranje terena, zemljane radove i stvaranje terena označavanjem lokacije na mapi.
  • Baza biljaka s više od 2000 biljaka potpuno prilagodljiva Landscape ¨ uređivačem biljaka¨, što vam omogućava da proizvedete novu vrstu ili izmijenite karakteristike i 3D model postojeće.
  • Alati za dokumentaciju za pripremu tehničkih planova kao što su plan dimenzija, plan rasporeda sadnje i plan navodnjavanja, izrada lista, etiketa itd.
  • Alati za vizualizaciju za stvaranje animacije sa sezonskim promjenama biljaka i rastom biljaka, varijacijama prikaza, filtrima slike itd.
  • Lands Design se distribuira na osnovu politike „pokušaj prije nego što kupiš“. To znači da ga možete besplatno preuzeti, isprobati i provjeriti radi li prije nego što donesete odluku o kupnji.

Trial verzija: https://www.landsdesign.com/download/

 

Share: